fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Kae Sutherland x Vero Moda

Kae Sutherland x Vero Moda

Oh jongens, ik heb tof nieuws! Kae Sutherland, een bekende influencer uit Amsterdam, heeft een capsule collectie gelanceerd met Vero Moda. Ik ben een aantal weken geleden gevraagd door Vero Moda of ik interesse had in een samenwerking voor deze collectie. Uiteraard heb ik hier met ‘ja’ op geantwoord. Het is echt een hele toffe collectie geworden. Misschien net even anders dan anders, een tikkeltje schattig en truttig maar daarom juist heel leuk. Met mooie patronen en lekker veel kleuren! Eén item die ik heb ontvangen is de Ruche Maxi Jurk en die laat ik je zien in dit artikel. Lees je mee?

Kae Sutherland x Vero Moda

Deze jurk is een maxi mesh jurk. Hij is beige met bruine stippen, heeft een overslaglook aan de bovenkant en overal ruches. De mouwen zijn ballonmouwen met elastische manchetten. Dit is toch een prachtige jurk? Ik vind hem echt heel erg tof!

Maxi Mesh Jurk

Nu kan ik met een jurk als dit echt diverse looks bedenken maar voor deze instagrampost ben ik gegaan voor een klassieke, slightly western look. Ik combineer deze jurk namelijk met mijn hoge cognackleurige laarzen van Shabbies. Ik vind een maxi jurk combineren met hoge laarzen echt heel erg tof! Om de look helemaal af te maken draag ik een hoed van Barts Amsterdam, een zonnebril van Ray-Ban en gouden accessoires.

Ben jij nou benieuwd naar de Kae Sutherland x Vero Moda? Neem dan zeker eens een kijkje. De collectie is verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde winkels. Let op: het is een limited collection. Wacht dus niet te lang en sla je slag!

Wat vind jij van deze Maxi Mesh Jurk? Is de Kae Sutherland x Vero Moda collectie jouw ding?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: