fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Favorieten van oktober 2021

Favorieten van oktober 2021

Jawel jawel, november is alweer begonnen. De een na laatste maand van 2021 is begonnen! November vind ik zelf altijd een beetje voelen als een soort tussenmaand voordat de feestdagen losbarsten. Uiteraard luiden we november in met de Favorieten van oktober 2021. Ben jij benieuwd? Lees met mij mee.

Schoenen met vierkante neuzen

Schoenen met vierkante neuzen

Vierkante neuzen worden ook wel carréneuzen genoemd. Ze zijn op dit moment helemaal on trend. Zeker bij enkellaarsjes met een blokhak. Ik kreeg een prachtig paar zwarte laarsjes opgestuurd van Manfield. Jawel, met blokhak en met vierkante neus. Ik moet eerlijk zijn dat ik er even aan moest wennen. Maar na de eerste keer dragen was ik direct verkocht. Ik vind ze helemaal geweldig en heb ze in oktober echt mega veel gedragen! Dat komt overigens mede ook doordat ze echt als gegoten zitten.

Biodermal Skin Booster Serum

Biodermal Skin Booster Serum

Zodra de herfst begint wordt mijn huid echt een stuk droger. Ik krijg dan echt een vervelend trekkerig gevoel als ik mijn huid niet goed verzorg. Begin september kreeg ik deze Biodermal Skin Booster Serum toegestuurd en sindsdien ben ik de serums uitgebreid gaan testen. Mijn favoriet is het hydrating serum, de blauwe verpakking, die intensief hydrateert. Ik gebruik het serum op dit moment iedere ochtend en avond onder mijn dag- en nachtcrème. Puur dus als extra stap in mijn skincare routine.

Fotoshoot in de Loonse en Drunense Duinen

Ik zal eerlijk toegeven dat de herfst niet mijn favoriete seizoen is. Vooral de wind en de regen kunnen mijn humeur flink beïnvloeden. Waar ik echter wel enorm van kan genieten is een heerlijke wandeling door de bos of door de duinen op zo’n heerlijke zonnige herfstdag. Uiteraard samen met mijn vriend en mijn hond Spyke. Dit levert natuurlijk fantastische plaatjes op en dus resulteerde deze wandeling in een fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen. Eén van mijn favoriete momenten uit Oktober en ik ben ongelofelijk blij met de foto’s.

Estrid Starter Kit

Estrid Starter Kit

Door naar weer een product, de Estrid Starter Kit. Deze starterkit bestaat uit een stalen handvat, een muurbevestiging en 2 scheermesjes. Ik heb de scheermesjes uitgebreid getest en kan niet anders zeggen dan dat het echt hele fijne mesjes zijn. Een glad scheerresultaat zonder een geïrriteerde huid, wat wil je nog meer? Estrid heeft een abonnementservice waardoor je dus nooit meer zonder nieuwe scheermesjes zit. Ze bezorgen vier (4) nieuwe scherpe-veganistische-geweldige-mesjes rechtstreeks in je brievenbus en uiteraard kun je hier de frequentie zelf van kiezen. Slim toch?

invisibobble Volumizer

invisibobble Volumizer

Last but not least, deze invisibobble Volumizer. Een verpakking bestaat uit twee original invisibobbles en dus de volumizer. Dit is een hulpstuk om een staart een stuk volumineuzer te maken. Uiteraard zit deze tool niet voor niets in dit ‘favorieten’ artikel. Het werkt echt! Check zeker even mijn review als je benieuwd bent en er alles van wilt weten. Uiteraard bevat deze een voor en na foto.

Favorieten van oktober 2021

Dit waren ze, mijn favorieten van oktober 2021! Als je één favoriet van oktober mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: