fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Limberlux Niacinamide Zinc serum

Limberlux Niacinamide Zinc serum

Ken je het merk Limberlux al? Een tijdje terug reviewde ik al het Limberlux Face Oil Serum. Twee heerlijke serums die ik destijds met heel veel plezier heb gebruikt. Vandaag review ik een nieuw serum van het merk, namelijk het Limberlux Niacinamide Zinc serum. Benieuwd naar dit serum? Lees dan nu mijn review.

Limberlux Niacinamide Zinc serum

Niacinamide Zinc serum van Limburlux

Dit serum heeft weer een typische Limberlux verpakking met het welbekende visgraatpatroon en roze, groen en wit. Ik vind het er altijd heel erg leuk uitzien in ieder geval. Het serum zelf zit in een plastic pompflacon. Deze is wit aan de onderkant, heeft een doorzichtige dop met een zilveren detail.

Limberlux Niacinamide Zinc serum

Serum voor een onrustige huid

Het Limberlux Niacinamide Zinc serum is geschikt voor alle huidtypen. Wel is hij specifiek bedoeld voor een onrustige huid. Het serum bevat een combinatie van kalmerende, hydraterende en beschermende aloë vera, niacinamide (vitamine B3), groene thee-extract en zink. Ik zal deze ingrediënten hieronder extra toelichten:

 • Niacinamide: een anti-oxidant die bekend staat als vitamine B3. Dit ingrediënt wordt vaak ingezet om rosacea te onderdrukken, roodheid te temmen en de talgproductie te reguleren.
 • Zinc PCA: Zinc PCA is een mengeling van het mineraal zink en pyrrolidone carboxylic acid, een aminozuur dat van nature voorkomt in de huid. Het stimuleert de aanmaak van collageen, werkt tegen de afbraak van collageen en trekt vocht aan. 
 • Aloë vera: bevat vitamine A, C en E, ingrediënten die de huid beschermen, sneller laten genezen en een anti-aging effect hebben. Daarnaast heeft aloë vera ook een ontstekingsremmende werking. 
 • Groene thee-extract: werkt preventief op het ontstaan van rimpels.

Daarnaast is het serum nog verrijkt met zoethoutwortelextract, hyaluronzuur en Rooms kamille-extract.

Limberlux Niacinamide Zinc serum

Tijd om het serum te gaan testen. Ik heb het serum langere tijd getest en iedere ochtend en avond aangebracht. 2 à 3 pompjes op uiteraard een gereinigde huid. Hierbij viel me al direct op dat het serum heerlijk ruikt. Daarnaast laat het zich makkelijk aanbrengen en voelt het meteen erg lekker. Mijn huid voelt eigenlijk gelijk erg verzorgd en gehydrateerd aan. Echt last van roodheden en onzuiverheden heb ik niet dus daar kan ik weinig over zeggen. Ik gebruik hem in de ochtend in combinatie met een dagcrème en in de avond met een nachtcrème. Ik zie het dus als een fijne en welkome toevoeging aan mijn dagelijkse routine. Als een extra stap en dus een extra verzorging voor mijn huid. Heerlijk!

Niacinamide Zinc Serum is niet getest op dieren en vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten en geurstoffen

Dit Limberlux Niacinamide Zinc serum kost € 25,95 en is uiteraard te koop bij Limberlux en Bol.com

Ken jij dit merk al? En gebruik jij iedere dag een serum?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 4 november 2021 / 16:30

  Ik kende het nog niet maar ik ga het zeker weten proberen. Dankjewel 🙂

 2. 31 oktober 2021 / 16:19

  Dit klinkt erg goed! Ikzelf heb helaas erg last van een onzuivere huid op het moment, dus wellicht is dit het proberen waard.

 3. 31 oktober 2021 / 14:00

  Dit klinkt inderdaad heerlijk, ik ben benieuwd! De vormgeving (het kartonnetje) ziet er ook zo snoeperig uit. 🙂