fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Herfst outfit van Mexx

Herfst outfit van Mexx

Mexx, ik ken het merk al sinds ik klein ben. Volgens mij droeg ik namelijk als klein meisje heel wat MEXX kleding. Toch ben ik, naarmate ik ouder ben geworden, het merk een beetje uit het oog verloren. Vraag me niet waarom, ik heb geen idee. Laatst kreeg ik een mailtje of ik interesse had om wat items van het merk te ontvangen. Uiteraard dook ik gelijk de webshop in en ontdekte ik weer hoe leuk dit merk is. Ik shopte een herfst outfit van Mexx en uiteraard laat ik je deze zien in dit artikel. Let’s go! 

Midijurk met lange mouwen

Wat achtergrond informatie over MEXX

In 1986 voegde Rattan Chadha zijn mannenmerk Moustache en vrouwenmerk Emanuelle samen tot één merk. Beide merken stonden voor dezelfde levensstijl en zouden als één merk een sterker statement maken. Neem de eerste letter van beide merken en voeg hier twee kusjes aan toe: MexxM(oustache) + E(manuelle) + XX (two kisses) = MEXX

Leuk weetje hè?

Laten we het gaan hebben over deze prachtige rood/roze midijurk. De jurk heeft een paisley print en deze print is op dit moment helemaal on trend. Hij heeft een hoge hals en schoudervullingen waardoor hij een heel tof boxy effect krijgt. Verder valt hij losjes maar wordt hij getailleerd door een zwarte riem. Hij valt tot over de knie wat hem uiteraard een midi jurk maakt.

Jurk Print Rood – € 119,99

Hoge, zwarte veterboots

Ik combineer deze midijurk met lange mouwen met hoge, zwarte veterboots. De veterboots als enkellaarsje kennen we natuurlijk allemaal maar dit najaar zien we het model ook heel veel in een hoge variant. Deze veterboots zijn gemaakt van glad leer en hebben een grove zool. Hierdoor zijn ze perfect voor het najaar en de winter. Wist je trouwens dat MEXX heel veel verschillende modellen en kleuren veterboots heeft? Echt voor ieder wat wils.

Veterboot Heavenly zwart – € 119,99

Ik heb MEXX in ieder geval weer helemaal herontdekt. Wat vind jij van deze Herfst outfit van Mexx?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: