fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Biodermal Skin Booster Serum

Biodermal Skin Booster Serum

Het najaar is begonnen en dat vind ik persoonlijk stiekem best wel jammer. Zowel de herfst als de winter zijn niet echt mijn favorieten maanden. Het vroeg donker worden, de kou, de wind en de regen zijn niet echt mijn ding. Maar hé, het is niet anders. Na regen komt zonneschijn en gelukkig wordt het na de herfst en winter vanzelf weer lente en zomer. Eén extra nadeel van het najaar is dat mijn huid altijd een stuk droger wordt. Een tijdje terug kreeg ik 3x een Biodermal Skin Booster Serum toegestuurd en ik hoop dat dit mijn lifesavers worden in het najaar. Of dit zo is, lees je natuurlijk in dit artikel.

Biodermal Skin Booster Serum

Skin Booster van Biodermal

Biodermal is natuurlijk geen onbekend merk. Ik heb er inmiddels meerdere producten en lijnen van mogen proberen en heb er eigenlijk nog nooit iets op aan te merken gehad. Stiekem was ik dan ook mega excited om dit gloednieuwe Biodermal Skin Booster Serum te testen.

Lees ook –> Biodermal Pure Balance lijn 

Drie effectieve boosterserums met vitamine A – B – C en hyaluronzuur voor extra stevigheid, hydratatie en glow.

Volgens Biodermal mag een serum absoluut niet ontbreken in je dagelijkse routine. De Skin Booster van Biodermal is er in drie varianten. Met deze drie varianten beantwoord Biodermal all your needs. Of je nou op zoek bent naar extra stevigheid, hydratatie of een glow. De serums zijn verrijkt met wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten, zoals vitaminen en hyaluronzuur, en zijn helemaal afgesteld om specifieke huidbehoeften. Daarnaast zijn ze geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid.

Biodermal Skin Booster Serum

Revitalising Serum

Met vitamine A en hyaluronzuur voor extra stevigheid

Door vitamine A wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd en dit verbetert de huidelasticiteit en stevigheid van de huid. Daarnaast wordt de huid intensief gehydrateerd door huideigen hyaluronzuur en dit vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Vitamine E is een krachtig antioxidant en deze beschermt de huid tegen vrije radicalen die bijdragen aan huidveroudering.

Hydrating Serum

Met vitamine B5 en drievoudig hyaluronzuur voor extra hydratatie

Last van een droge huid? Kies dan voor dit ultrahydraterende serum. Dit serum is verrijkt met drievoudig werkend hyaluronzuur en geeft de huid een intensieve hydratatie die op drie manieren werkt. Namelijk een directe, diepe en langdurige hydratatie. Door provitamine B5 (panthenol) wordt de huidbarrière versterkt en krijgt de huid meer elasticiteit. Daarnaast verbetert panthenol de vochtbalans van de huid waardoor de huid er fris en zacht uitziet.

Glow Serum

Met vitamine C en hyaluronzuur voor een stralende huid

Last but not least, het glow serum. Dit serum bevat een hoge dosis vitamine C die een doffe huid tegengaat en donkere vlekjes vervaagt. Daarnaast heeft dit serum een mild exfoliërend enzym (papaïne) die zorgt voor een stralende, zachte en gladde huid. Huideigen hyaluronzuur geeft de huid een intensieve hydratatieboost en krachtige antioxidant vitamine C beschermt de huid tegen schadelijke stoffen die huidveroudering veroorzaken.

Biodermal Skin Booster Serum

Zoals aangegeven heb ik in het najaar altijd last van een droge huid. Ik besloot daarom te gaan voor het Biodermal Hydrating Serum. Een serum gebruik je altijd na je reiniging en voor je dag- of nachtverzorging. Je kunt de Biodermal Skin Boosters los van elkaar gebruiken maar ook in combinatie met elkaar. Ik combineer inmiddels weken het Hydrating Serum iedere ochtend met mijn dagcrème en iedere avond met mijn nachtcrème. Puur omdat ik merk dat mijn huid dit op dit moment gewoon echt nodig heeft. Dit serum is een hele welkome aanvulling aan mijn dag- en nachtroutine en ik merk absoluut verschil. Mijn huid voelt een stuk minder droog en trekkerig aan maar juist heel verzorgd en gehydrateerd. Daarnaast brengt het serum heel prettig aan en ruikt het heerlijk. Ik ben fan!

  • Een Biodermal Skin Booster Serum bevat 30ml. en kost € 34,99

Welke booster past het beste bij jouw huid?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: