fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Schoenen met vierkante neuzen

Schoenen met vierkante neuzen

Schoenen met vierkante neuzen, ook wel carré neuzen genoemd, zijn op dit moment helemaal on trend. Terug van weggeweest maar op dit moment niet weg te denken uit de fashionwereld. Je gaat ze dit najaar heel vaak zien en in mijn instagram tijdlijn heb ik ze inmiddels al meerdere malen gespot. Ikzelf heb ook een paar enkellaarsjes met vierkante neuzen en in dit artikel ga ik je laten zien ik ik ze style. Lees je mee?

Schoenen met vierkante neuzen

Schoenen met een vierkante neus

Wat blijkt? Schoenen met vierkante neuzen waren vooral on trend in de jaren 60. Vervolgens heeft de trend nog een opleving gehad in de jaren 90 en daarna hebben we ze eigenlijk weinig meer gezien. Tot 2021! Want jawel, de carré neuzen zijn echt terug van weggeweest. Ik ben daar zelf eigenlijk wel blij mee wat stiekem vind ik schoenen met een vierkante neus heel erg tof en speels. Net even wat anders dan anders en daar houd ik nou eenmaal van!

Van Manfield ontving ik een tijdje terug zwarte enkellaarsjes met een schuin aflopende blokhak en een carréneus. Ze zijn gemaakt van leer en 7,5 cm. hoog. Voor mij een prima hoogte en comfortabel genoeg om goed op te kunnen lopen. Dit laarsje kost € 139,99 en is dus te koop bij Manfield.

Ik ben gegaan voor een classy business look. Ik draag een wit t-shirtje van het merk Zusss. Hier overheen een beige trenchcoat van VeroModa en mijn wijde momjeans is van ByMusthaves. De zonnebril is van ComeGetFashion en maakt de look, samen met de lage knot, helemaal af.

Gelukkig zijn laarsjes zoals dit echt eindeloos te stylen. Ik weet zeker dat ik ze in de herfst en winter ook veel ga dragen onder rokjes en jurkjes met een panty.

Wat vind jij van deze look? Zou jij hem zelf dragen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: