fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

invisibobble Volumizer

invisibobble Volumizer

invisibobble ken je vast wel. Het merk staat bekend om de elastieken in het haar. Vroeger zag je vooral de zwarte elastieken die vervolgens een knik achterlaten in je haar. invisibobble bedacht hiervoor een haarelastiek die geen afdruk achterlaat in het haar. Hierdoor wordt het haar niet beschadigd terwijl hij wel een sterke grip heeft. Over deze elastieken ben ik inmiddels echt al jaren te spreken en ik draag eigenlijk geen andere elastieken meer in mijn haar. invisibobble heeft echter laatst een gloednieuw product gelanceerd. De invisibobble Volumizer, voor de meest voluminieuze en fashionable staart. Werkt het? Ik laat het je zien in dit artikel.

invisibobble Volumizer

invisibobble introduceert de VOLUMIZER!

invisibobble zegt: ‘Zeg hallo tegen VOLUME! Het merk komt met een nieuwe uitvinging: De invisibobble® Volumizer.
Het is tijd om de meest volumineuze en fashionable staart ooit te creëren. Onzichtbaar, super makkelijk te gebruiken en blijft goed zitten!’

Je begrijpt misschien vast wel, mijn interesse was na het lezen van deze tekst meteen gewekt. Ik heb van mijzelf stijl, blond haar. Het is fijn haar maar ik heb veel haar waardoor het een flinke bos is. Volume is echter altijd wel een ding bij mij en daar struggle ik nog weleens mee. En daarnaast, wie wil er nu niet de ‘de meest volumineuze en fashionable staart ooit’? Ik wel!

invisibobble Volumizer

Deze invisibobble Volumizer komt in een typische invisibobble verpakking. Ik had niet anders verwacht. Alles van het merk zit altijd verpakt in doorzichtige, plastic verpakkingen met een zwarte tekst. Uiteraard slim want dit zorgt voor herkenbaarheid. Daarnaast is het een prima verpakking, als je het mij vraagt.

De invisibobble Volumizer is beschikbaar twee kleuren, namelijk:

  • Crystal Clear
  • Pretty Dark

In een verpakking zit dus de invisibobble Volumizer en twee original invisibobble elastieken.

invisibobble Volumizer

Het werkt super simpel

  • Creëer een staart met de original invisibobble op de gewenste hoogte.
  • Verdeel de staart horizontaal in twee delen.
  • Klem de volumizer tussen de twee delen van de staart in het invisibobble elastiek
  • KLAAR!

invisibobble Volumizer

Op de voor- en na foto kun je eigenlijk al heel goed het resultaat zien. Werkt het? Jazeker! Je staart wordt echt een stuk volumineuzer en voller. Het aanbrengen van de volumizer is eigenlijk heel erg makkelijk en mijn haar valt er heel goed overheen. Hierdoor is de volumizer echt totaal niet meer zichtbaar. Ik vind het een leuk hulpstuk voor een toffe staart. Daarnaast is het natuurlijk super fijn dat je bij dit product weer twee original invisibobble elastieken krijgt.

De invisibobble Volumizer kost € 5,95

Heb jij ook elastieken van invisibobble? En lijkt deze volumizer jou iets?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: