fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen

Vorig weekend was het ongelofelijk mooi weer. Echt zo’n heerlijke herfstdag waarbij je zin hebt om eropuit te trekken. Mijn vriend en ik besloten om naar de Loonse en Drunense Duinen te gaan. Wij hebben een hond, onze Mechelse herder Spyke, en die vind dat natuurlijk helemaal prachtig. In de Loonse en Drunense Duinen is vanuit de Roestelberg in Kaatsheuvel een prachtige route waar honden los mogen lopen. Spyke is erg sociaal en vind het schitterend om met allemaal honden door de duinen te crossen. Hij blij, wij blij! Omdat het zo’n prachtig gebied is resulteerde deze wandeling al snel in een fotoshoot Loonse en Drunense duinen. Het resultaat laat ik je in dit artikel zien.

Fotoshoot in de duinen

Voor mijn instagram maak ik natuurlijk geregeld content. Vaak probeer ik dit te combineren tijdens bijvoorbeeld een wandeling met Spyke. Ik trek dan de outfit aan die op de foto moet en mijn vriend schiet tussendoor wat foto’s. Ideaal, twee vliegen in één klap. Ik werk fulltime naast mijn instagram en blog en deze manier is voor mij ideaal omdat het heel veel tijd bespaart. Uiteraard was dit ook het geval tijdens onze wandeling in de prachtige duinen. De juiste outfit aan, een make-uppie op, statief mee en ready to shoot.

We waren rond 16:00 uur in de duinen en het was half bewolkt. We besloten om eerst de prachtige route met Spyke te lopen zodat hij eerst ff lekker kon spelen en uitrazen. Daarnaast wilde ik heel graag dat de zon nog wat zou zakken voor het perfecte licht. Op de terugweg van de route spotte ik de perfecte locatie en het licht was op dat moment ook perfect. Tijd om te shooten!

Mijn vriend heeft eerst wat foto’s van mij gemaakt.

Mijn outfit

 • Hoed van BARTS Amsterdam
 • Trui van Loavies
 • Riem van Pieces
 • Broek van Gina Tricot
 • Laarzen van Van Haren

Uiteraard had ik mijn statief bij en probeerde ik mijn vriend ook te strikken voor wat foto’s. Om eerlijk te zijn is hij hier niet zo super happig op. Maar het lukte! Ik ben zoo blij met de foto’s. Wat mij betreft is deze fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen meer dan geslaagd.

Zijn outfit

 • Trui van Protest
 • Broek van Cast Iron
 • Sneakers van Adidas
Delen:

1 Reactie

 1. 19 oktober 2021 / 17:08

  Ah wat een prachtige foto’s zeg! 🙂