fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Estrid Starter Kit

Estrid Starter Kit

Via Instagram kreeg ik een DM of ik geïnteresseerd was om de Estrid Starter Kit te proberen. Om heel eerlijk te zijn had ik nog nooit van Estrid gehoord en wist ik dus totaal niet om wat voor soort product het ging. Uiteraard ben ik meteen gaan Googelen en kwam ik er al snel achter dat Estrid een merk is dat scheermesjes verkoopt. Ik was direct gecharmeerd van de vormgeving en heb enthousiast gereageerd. Een paar dagen later lag mijn Estrid Starter Kit op mijn deurmat. Inmiddels heb ik mijzelf een aantal keer geschoren met het scheermesje en kan ik er dus een goede mening over vormen. Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan mee.

Estrid Starter Kit

Estrid Starter Kit

The €9.95 Starter Kit van Estrid

Estrid’s Mission: ‘Hair removal should be optional. Great hair removal shouldn’t. That’s why we’ve created Estrid.’

De Estrid Starter Kit bestaat uit:

 • Stalen handvat
 • Muurbevestiging
 • Scheermesjes (x2)

Je kunt kiezen voor verschillende kleuren, namelijk:

 • Bloom (roze)
 • Cloud (grijs)
 • Space (blauw/lila)
 • Peach (koraal)
 • Lemonade (geel)

Ik besloot te gaan voor geel.

When life gives you lemons, it would be rude not to turn it into this perfectly sunny shade.

Estrid heeft een abonnementservice waardoor je dus nooit meer zonder nieuwe scheermesjes zit. Ze bezorgen vier (4) nieuwe scherpe-veganistische-geweldige-mesjes rechtstreeks in je brievenbus en uiteraard kun je hier de frequentie zelf van kiezen. De opties zijn:

 • Elke tweede maand
 • Elke derde maand
 • Elke vierde maand

Uiteraard kun je het abonnement te allen tijde aanpassen, wijzigen, overslaan of annuleren. Daarnaast hebben ze ook andere producten zoals bijvoorbeeld scheerschuim en bodylotion. Goed om weten is dat het merk erg let op duurzaamheid. Zo zijn de mesjes dus niet van plastic en worden ze uiteraard gratis geleverd met een klimaatgecompenseerde verzending. Het merk is volledig vegan en de producten zijn verrijkt met cocoa butter, aloe vera & shea butter.

Estrid Starter Kit

Estrid scheermesjes review

Allereerst wil ik echt mijn complimenten geven aan het merk voor de vormgeving. Eerlijk is eerlijk, het ziet er toch fantastisch uit? Als je een abonnement neemt op Estrid en je krijgt bijv. iedere drie maanden zo’n pakketje thuis dan is dat natuurlijk wel ontzettend leuk. Het pakketje past overigens gewoon in je brievenbus dus dat is ideaal. Inmiddels heb ik mijn scheermesje een aantal keren gebruikt en ik kan niet anders zeggen dan dat het een fijn mesje is. Hij ligt prettig in de hand, is wendbaar en echt vlijmscherp. Een mooi en egaal scheerresultaat met weinig irritaties. Precies hoe ik het graag zie.

Kan ik je een Estrid Starter Kit aanraden? Jazeker! Het is een leuk merk en het scheermesje doet prima zijn werk. Daarnaast vind ik de prijs ook echt zeer schappelijk. Of ik een abonnement zou nemen op scheermesjes? Mwah, misschien niet. Maar dat is meer omdat ik de nadelen van het niet hebben van een abonnement op scheermesjes nog nooit heb ervaren. Ik heb ze altijd op voorraad en grijp nooit mis, vandaar 🙂

Tip! Estrid is sinds kort ook verkrijgbaar bij Douglas!

Zou een abonnement op scheermesjes iets zijn voor jou? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: