fbpx
71   76
18   52
81   166
68   206
88   155

Favorieten van september 2021

Favorieten van september 2021

Mijn ‘favorieten van’ rubriek is terug van weggeweest! Ik deed het voor het laatst in juni en ben er daarna tijdelijk mee gestopt. Waarom? Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee. Het is er gewoon letterlijk bij ingeschoten. Tijd om de rubriek weer nieuw leven in te blazen. Tijd voor de Favorieten van september 2021. Lees je mee?

Essence Double Trouble Mascara

Oeh stiekem vinden we het natuurlijk allemaal heel leuk om een budget pareltje te vinden. Dat is deze Essence Double Trouble Mascara absoluut. Ja, deze mascara heeft mij echt ongelofelijk positief verrast. Ik testte hem begin september en heb hem eigenlijk de gehele maand iedere dag gebruikt. Het resultaat? Echt heel mooi!

  • Deze Essence Double Trouble Mascara kost € 3,95 en is verkrijgbaar in de drogisterijen en online bij Boozyshop.

Pantalon met wijde pijpen

De laatste tijd ga ik steeds vaker out of my comfortzone op het gebied van fashion. Bij Loavies mocht ik voor een samenwerking weer wat kledingitems uitkiezen en ik besloot te gaan voor een groene broek. Het is een wijd, pantalon model in echt een felgroene kleur. Best gewaagd, vind je niet? Ik wilde het gewoon eens proberen. Tot mijn verbazing heb ik deze pantalon echt heel vaak gedragen de afgelopen weken.

  • Deze groene broek voor dames kost € 45,99 en is te koop bij Loavies.

MAC Tempting Fate Collectie

Was je nog niet in de herfstsferen? Dan kom je dat wel met deze MAC Tempting Fate Collectie. Stiekem was ik al helemaal verliefd op de packaging. Eerlijk is eerlijk, dit ziet er toch fantastisch uit? Daarnaast is de kleurkeuze van de oogschaduws echt prachtig en zijn ze van hele goede kwaliteit. Ik ben echt helemaal weg van dit prachtige palette en heb hem inmiddels al flink gebruikt!

  • Dit prachtige Eye shadow x 8: Feast your Eyes palette uit de MAC Tempting Fate Collectie heeft een adviesprijs van €50,- en is verkrijgbaar bij Douglas.

Beige enkellaarzen van Bronx

Stiekem stonden beige enkellaarzen al een hele tijd op mijn wishlist. Toch kon in telkens niet het juiste model vinden. De ene keer was het model niet goed, de andere keer was de kleur niet precies wat ik zocht. Tot ik een paar weken geleden deze beige enkellaarzen van Bronx spotte. Zoals je wellicht wel weet ben ik al een tijdje lid van de Omoda Friends Community. Eens in de zoveel tijd mag ik bij Omoda iets leuks uitzoeken en tijdens deze zoektocht stuitte ik dus op deze laarsjes. Jep! Dit was echt precies wat ik zocht! Zijn het geen prachtige laarsjes? Ik ben er helemaal blij mee!

  • Deze Beige Bronx Enkellaarsjes Low-Kole kosten € 111,95 en zijn verkrijgbaar bij Omoda.

Last but not least, de Abyssian Super Repair LijnIk kreeg deze lijn opgestuurd om te reviewen en het was mijn eerste kennismaking met het merk Abyssian. Sowieso altijd leuk om een nieuw merk te leren kennen. Abyssian heeft mij in ieder geval alles behalve teleurgesteld. Sterker nog, ik heb er nieuwe favorieten bij! Mijn grootste favoriet is de supergloss haarserum. Dit is echt zo’n topproduct. Een heerlijke olie die mijn haar zacht, glanzend en pluisvrij maakt zonder het vet te maken. Echt top spul!

Favorieten van september 2021

Dit waren ze, mijn favorieten van september 2021! Als je één favoriet van juni mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 4 oktober 2021 / 10:15

    De MAC tempting fate collectie is zó mooi; ik ben er ook helemaal weg van. 🙂