fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Pupa Highlighting Face Palette

Pupa Highlighting Face Palette

Laatst ontving ik een super leuk pakket van Pupa Milano. Deze was verpakt in een chocolade doosje en de producten waren omringd door chocolade. Oh my! Van mij mogen alle perspakketjes chocolade bevatten. De reden was overigens niet voor niets. Het pakketje bevatte namelijk de gloednieuwe Zero Calorie Chocolate collectie van Pupa Milano. Uit deze collectie ga ik nu het Pupa Highlighting Face Palette bespreken. Lees je mee?

Pupa Highlighting Face Palette

Zero Calorie Chocolate

Uiteraard ga ik gelijk van start met het bespreken van de verpakken. Even serieus, hoe tof is dit gedaan? Het palette heeft echt een verpakking alsof er een reep chocolade in zit. Daarnaast is de kleurencombinatie van donkerbruin met goud en lichtroze gewoon echt prachtig. Het palette is uiteraard donkerbruin, als een chocolatebar! Ik vind het zo ongelofelijk leuk gedaan van Pupa. Mijn complimenten.

No Panic! There’s chocolate. 

Het palette is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk:

  • Cherry Chocolate
  • Caramel Chocolate

Ik heb het Pupa Highlighting Face Palette in de kleur 001 Cherry Chocolate.

Het palette bestaat dus uit drie kleuren, namelijk:

  • Wit/gouden kleur genaamd Cream
  • Warm/gouden kleur genaamd Almond
  • Roze/rode kleur genaamd Cotton Candy

Het beste? Het palette is ‘scented’ en dat betekent dat de poeders een chocoladegeur hebben. Zo leuk! Dat doet me dus enorm denken aan het Too Faced The Power of Makeup By Nikkie Tutorials palette, die ook heerlijk naar chocolade ruikt.

Pupa Highlighting Face Palette

Pupa Highlighting Face Palette

Na het fotograferen van dit palette is het uiteraard tijd om de poeders te swatchen. Tijdens het maken van deze swatches voel ik al meteen dat het hele zachte poeders zijn die mooi gepigmenteerd zijn en zich makkelijk en mooi laten aanbrengen. Ze bevatten alle drie wit/gouden shimmers waarvan de eerste twee duidelijk highlighters zijn en de derde kleur een blush is.

Look & Review 

Uiteraard kun je het Pupa Highlighting Face Palette pas echt goed beoordelen op het moment dat je het product echt gebruikt op de manier waarvoor het is bedoeld. Ik besluit de kleur Cotton Candy aan te brengen als blush. Oftewel op de appeltjes van mijn wangen en op mijn jukbeenderen. De kleur Almond breng ik op het bovenste puntje van mijn jukbeenderen aan als highlighter. Vervolgens de kleur Cream als extra ‘pop’.

Ik merk eigenlijk meteen dat de kleuren echt goed zijn gekozen. Doordat de shimmers in iedere kleur bijna hetzelfde zijn, blenden ze heel mooi in elkaar. Ik ben fan van de combinatie en ga dit palette absoluut vaker gebruiken.

Het Pupa Highlighting Face Palette en de gehele PUPA Milano Zero Calorie Chocolate limited edition collectie is verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten.

Hoe briljant is het dat een make-up product naar chocolade ruikt?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: