fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Abyssian Super Repair Lijn

Vandaag is het tijd om een merk te reviewen dat ik eigenlijk nog helemaal niet ken, namelijk Abyssian Hair Care. Een merk dat staat voor eco friendly, cruelty free haarverzorgingsproducten met de beste ingrediënten uit de natuur. Uiteraard ben ik hier, als blogger, gelijk super nieuwsgierig naar. Het merk heeft verschillende lijnen en in dit artikel review ik de Abyssian Super Repair Lijn. Ben jij benieuwd naar dit merk en deze lijn? Lees dan gezellig mee.

Super Repair Lijn van Abyssian Hair Care

Abyssian Haircare is een Franse fabrikant die zich volledig richt op producten met Abyssinian olie voor droog en beschadigd haar. Bij Abyssian staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. De producten worden milieu bewust geproduceerd, bevatten natuurlijke ingrediënten en zitten in volledig recyclebare verpakkingen. Daarnaast zijn de alle producten ook vegan, glutenvrij, vrij van parabenen en bevatten geen sulfaten of ftalaten. Even serieus, wat wil je nog meer?

Er zijn in totaal drie lijnen verkrijgbaar, namelijk:

  • Super Repair
  • Anti Pollution Club
  • Hello Volume

Ik ben gegaan voor de Abyssian Super Repair Lijn omdat deze lijn diep hydrateert. Ik heb vrij makkelijk haar maar het neigt soms naar wat droger dus vandaar de keuze. Deze lijn bestaat uit drie producten, namelijk:

  • Deep Hydration Shampoo
  • Silk Milk leave-in conditioner
  • Supergloss hairserum

Voordat ik de producten zelf ga bespreken wil ik even stilstaan bij de vormgeving van deze Abyssian Super Repair Lijn. Ziet het er niet fantastisch uit? Sowieso vind ik het briljant dat de producten in een pomp- of sprayflacon zitten. Daarnaast ben ik dol op de matte, peachy kleur van de flessen. Het ziet er echt prachtig uit! Oh en de geur is overigens ook echt heerlijk. Die spreekt me ook direct aan.

Abyssian deep hydration shampoo

Deze shampoo belooft zachtjes je hoofdhuid te reinigen, zonder al het natuurlijke vocht in de haarschacht weg te halen. Het is een deep hydratation shampoo en voedt droog en beschadigd haar. Hij is anti-pluis/kroes en bevat supergloss Aminozuur & Vitamine B5-complex waardoor je haar dus prachtig glanst na gebruik.

Het gebruik van deze shampoo is eigenlijk precies zoals je gewend ben van een shampoo. Maak je haar nat en masseer 1-2 pompjes goed in. Al snel vormt zich een heerlijk schuim wat je kunt verdelen over de rest van het haar. Ik heb van mijn kapster geleerd dat je je haar, bij iedere wasbeurt, altijd twee keer moet wassen met shampoo. Uiteraard doe ik dat met deze shampoo ook. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik maar ik heb voldoende aan 1 wasbeurt per week.

Abyssian silk milk leave-in conditioner

Door naar deze Silk Milk Leave-in Conditioner. Dit product belooft elasticiteit en glans aan droog en beschadigd haar te geven. Hij werkt voor alle haartypes en belooft het haar niet te verzwaren. De conditioner is verrijkt met o.a. abyssian olie, zijde en vitamine B. Deze combinatie belooft het haar direct sterker, gezonder en gladder te maken.

Zoals je ziet is deze conditioner een spray en een leave-in. Wellicht dus een andere conditioner dan je gewend bent. Hoe werkt het? Nou, gelukkig vrij simpel! Je sprayt het product direct op droog of nat haar, laat het 30 seconden intrekken en kam het haar vervolgens door.

Tip: gebruik het product op droog haar om het te ontklitten en op nat haar om het haar voor het föhnen te ontwarren.

Abyssian supergloss haarserum

Last but definitely not least, het supergloss haarserum. Volgens Abyssian de perfecte verzorging voor droog en beschadigd haar. Hij is krachtig tegen gespleten haarpunten en het afbreken van haar. De vier belangrijkste ingrediënten in dit haarserum zijn abyssian olie, sheaboter, amandelolie en omega 3-6-9. Het serum werkt eigenlijk hetzelfde als de silk milk leave-in conditioner. Je kunt hem gebruiken op droog haar voordat je je haar gaat stylen met hete stylingtools voor extra hittebescherming. Of breng het aan in nat haar als extra verzorging en voordat je je haar droog föhnt.

Tip: breng het product alleen aan vanaf het midden tot de punten. Voor extra verzorging kun je bijvoorbeeld ook een paar druppeltjes toevoegen aan een conditioner of een haarmasker. Werkt ook top!

Uiteraard heb ik het product heel uitgebreid getest en er inmiddels een mening over gevormd. De verpakking en de geur scoren al een flinke voldoende maar wat vind ik van de werking? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt super enthousiast bent! Dit is echt een luxe merk dat je thuis echt even een heerlijk kappersgevoel geeft. Mijn haar voelt na gebruik van de producten ontzettend zacht en gehydrateerd aan en heeft inderdaad een mooie glans. Van lichtelijk droog haar is gewoon echt geen sprake meer en daarom kan ik niet anders zeggen dan dat ik je deze Abyssian Super Repair Lijn van harte kan aanbevelen.

  • Deep Hydration Shampoo bevat 500ml. en kost € 27,95
  • Silk Milk leave-in conditioner bevat 250ml. en kost € 22,95
  • Supergloss hairserum bevat 60ml. en kost € 27,95

Ken je de haargroeispecialist al? Zij zijn al sinds 2011 dé specialist voor producten tegen haarverlies en hebben als doel mensen te helpen met hun haarproblemen. De webwinkel van de haargroeispecialist biedt een uitgebreid assortiment van haargroeistimulerende producten. Maar dus ook hele mooie, verzorgende haarproducten van merken zoals Abyssian!

Ken jij de producten van Abyssian Hair Care?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: