fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Beige enkellaarzen van Bronx

Beige enkellaarzen van Bronx

Al een tijdje was ik op zoek naar de perfecte beige cowboyboots. Geloof mij, die zoektocht heeft wel even geduurd. Ik kon gewoon de hele tijd de perfecte combinatie tussen de pasvorm, kleur en het model niet vinden. Daar is echter twee weken geleden verandering in gekomen. Ik ben verliefd geworden op een paar beige enkellaarzen van Bronx. In dit artikel laat ik ze heel graag aan je zien. Let’s go! 

Beige enkellaarzen van Bronx

Midi jurk van My Jewellery

Oké, we gaan zo door naar de laarzen. Maar laat ik eerst even stilstaan bij deze prachtige midi jurk van My Jewellery. Het is om precies te zijn de Midi Jurk Bohemian en ik vind het patroon, de kleuren en de pasvorm echt fantastisch. Je scoort hem op dit moment met een gigantische korting van 61%!

Van € 44,95 voor € 17,50

Yes! Door naar deze prachtige beige enkellaarzen van Bronx. Zoals jullie wellicht wel weten ben ik al een tijdje trots lid van de Omoda Friends Community. Dat betekent dat ik eens in de zoveel tijd mag shoppen bij Omoda. In september was het weer zover en viel mijn oog eigenlijk direct op deze prachtige laarsjes van Bronx. Het is een beige, lange enkellaars met toffe cowboy-accenten. Hij heeft een rechte schacht met elastieken aan de zijkant. De spitse neus met metalen merkplaatje maakt deze laars extra stoer, samen met de stevige, schuinaflopende blokhak.

Doorslaggevend was voor mij echt de kleur. Je hebt laarsjes die neigen naar off white of camel en dat wilde ik gewoon beide niet. Dit is echt precies de kleur waar ik naar op zoek was. Uitgevoerd in prachtig suède. Ja, ik ben er echt dol op. Ik ga deze laarsjes de komende tijd met ontzettend veel plezier dragen. Daarnaast kan ik ook niet wachten om ze eindeloos te stylen. Ze staan perfect onder jurkjes, rokjes, pantalons en diverse modellen jeans. Je gaat ze nog veel voorbij zien komen op mijn instagram.

Wat vind jij van deze toffe enkellaarsjes van Bronx?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

Delen:

1 Reactie

  1. 28 september 2021 / 15:33

    Wat een fijne laarsjes! 🙂