fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Essence Double Trouble Mascara

Essence Double Trouble Mascara

Hello monday! Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik vind het stiekem altijd wel lekker om, met frisse energie, een nieuwe week te starten. Qua artikelen op mijn blog trap ik deze week af met een review van de gloednieuwe Essence Double Trouble Mascara. Benieuwd naar deze mascara van Essence? Lees gezellig mee!

Essence mascara

Op dit moment is de Herfst/Winter update verkrijgbaar en daarbij hebben ze heel tof nieuws. Met de komst van deze assortimentsupdate is namelijk essence 100% vegan. Hoe fantastisch is dat? De Essence Double Trouble Mascara behoort tot de Herfst/Winter update en is dus nu verkrijgbaar in de winkels.

Lees ook –> Essence Hello, Good Stuff! Volume Mascara

In het schap zal hij in ieder geval zeker opvallen. De mascara zit in een witte huls met hele dikke, zwarte letters en de dop is neon roze. De naam ‘Double Trouble’ slaat op het borsteltje. Deze heeft namelijk een ‘definition & volume’ kant. Uiteraard heb ik geprobeerd het borsteltje zo goed mogelijk op de foto te zetten zodat je het verschil goed kunt zien. Het borsteltje loopt in een kleine bocht en heeft inderdaad aan de ‘binnenkant’ van de bocht lange haartjes en aan de ‘buitenkant’ kortere haartjes.

Stiekem ben ik altijd best wel fan van de mascara’s van Essence. Vandaar dat ik ook stond te popelen om deze Essence Double Trouble Mascara te testen. Zoals je van mij gewend bent zijn de foto’s op de bovenste rij zonder mascara. De foto’s op de middelste rij zijn met één likje mascara op mijn bovenste wimpers. En op de onderste rij zie je mijn bovenste wimpers met 2 likjes mascara en mijn onderste wimpers met één likje mascara.

Essence Double Trouble Mascara

Tsja, je ziet het denk ik al wel op de foto’s, het resultaat is toch fantastisch? Ik ben meteen enthousiast! Tijdens het aanbrengen van de mascara merk ik dat ik start met de ‘definition’ kant van het borsteltje. Dit is de kant met de korte haartjes waardoor ik de mascara goed kan aanbrengen en goed bij het aanzet van de wimpers kan komen. Vervolgens gebruik ik de ‘volume’ kant om de mascara goed te verdelen over mijn wimpers. Ik merk meteen dat mijn wimpers totaal niet aan elkaar kleven en echt volume krijgen. Daarnaast vind ik het borsteltje heel fijn in gebruik en ben ik super enthousiast over het resultaat!

Deze Essence Double Trouble Mascara kost € 3,95 en is verkrijgbaar in de drogisterijen en online bij Boozyshop.

Heb jij deze Essence mascara al gespot in de essence schappen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

2 Reacties

  1. Beauty By Bibi
    14 september 2021 / 11:02

    Wauw wat een verschil! Deze is wel goed!

    • 14 september 2021 / 12:37

      Jaaa bizar hè? Vind het echt een top resultaat!