fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Groene broek voor dames

Groene broek voor dames

Een groene broek? Ik kon me er eerlijk gezegd weinig bij voorstellen. Natuurlijk heb ik weleens een legergroene of een kakigroene broek gehad maar felgroen? No way! Toch is het op dit moment echt een trend en zie je de kleur groen heel veel voorbij komen in de fashionwereld. Ik besloot een groene broek voor dames een kans te geven. Ik ben gegaan voor een wijde pantalon broek en ik laat hem je graag zien. Let’s go!

Pantalon met wijde pijpen

Als je mij al langer volgt via mijn blog of via instagram dan weet je dat ik gek ben op Loavies. Ik vind hun webshop zo gaaf en ze hebben echt een assortiment dat zich op dit moment scheid van alle andere webshops voor dames. Het is een speelse webshop met heel veel leuke kleuren en printjes. Niet gek dus dat er ook een groene pantalon in het assortiment zit.

Deze groene broek heeft een beetje die baggy, boyfriend vibe. De pantalon heeft een wijde pijp en plooien aan de voorkant. Hij heeft steekzakken en neppe envelopzakjes op de billen. Hij sluit met een rits en heeft een onzichtbare ‘sluiting’ in de vorm van een ijzeren schuifje. De stof is super soepel waardoor deze pantalon echt als gegoten zit. Het lijkt wel een pyjama! Ik draag een maat M en ik ben 1.78m.

Hoe combineer je een groene broek? Ik heb er eerlijk gezegd even naar gezocht. Maar ik vind dat ik een toffe combinatie heb gevonden. Ik combineer hem namelijk met een grijs t-shirt van My Jewellery. Dit shirt heeft een groene tekst en een knalroze smiley. Juist die colorblock met groen en roze vind ik tof. Mijn schoenen zijn witte laarsjes met een blokhak en een puntneus.

  • Loavies Pantalon kost € 45,99
  • My Jewellery t-shirt kost € 24,99

Ik ben heel benieuwd. Wat vind jij? Een groene broek, een go of een no?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 15 september 2021 / 19:51

    Wat staat hij je leuk zeg! Ik zou het zelf niet dragen omdat het niet mijn stijl is, maar smaragdgroen vind ik bijvoorbeeld wél weer heel mooi en zou ik absoluut wel dragen. 🙂

    • 15 september 2021 / 22:04

      Ah lief, dankjewel!! Smaragd groen vind ik ook prachtig 💚