fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

MAC Tempting Fate Collectie

MAC Tempting Fate Collectie

De gloednieuwe limited edition van MAC Cosmetics is verkrijgbaar! De MAC Tempting Fate Collectie. Ik kreeg een persbericht van deze lancering en werd op slag verliefd op de packaging van deze limited edition collectie. Zijn de producten zelf net zo mooi? Je leest het in dit artikel. Let’s go!

MAC Tempting Fate Collectie

MAC Tempting Fate Collectie

Feast your eyes on the succulent flavours of autumn, dripping in temptation. M· A·C Cosmetics invites you to discover a fall colour collection so decadent, it should be forbidden: Tempting Fate.

Lees ook –> MAC Magic Extension Mascara

Deze Limited Edition bestaat uit zes producten, namelijk:

 • Eye shadow x 8: Feast your Eyes
 • Lipstick (6 nieuwe kleuren)
 • FIX+ Goldlite
 • 224 Synthetic Tapered Blending Brush
 • Eye Kohl (3 nieuwe kleuren)
 • Strobe Face Glaze (3 nieuwe kleuren)

Bovenste foto is zonder flits – onderste foto is met flits 

In dit artikel ga ik mij focussen op het prachtige Eye Shadow x 8: Feast your Eyes Palette. Deze bevat 8 kleuren, namelijk:

 • Feast Your Eyes: witte, gouden kleur met sparkles (Sparkler)
 • Yesterday’s Gossip: roze, beige kleur (Leather Lustre)
 • Golden Rage: Chocoladebruin tint (Leather Lustre)
 • Midnight Stunner: Mauve, middentint roze (Leather Lustre)
 • All That Jam: Heldere koper kleur (Prismetallic)
 • What A Pear: Glanzende groene tint met goud/parlemoer (Sparkler)
 • Velvet Vamp: sparkly champagne kleur (Sparkler)
 • Brocade Renegade: donker aubergine paars (Leather Lustre)

Even serieus? Hoe prachtig is de vormgeving van dit palette? Daar wordt je toch op slag verliefd op? Het doet me echt denken aan een prachtig Frans chateau in Barok Style.

“These shadows create an eye look that could sit happily within the palace of Versailles!”

Qua kleuren passen ze natuurlijk ook perfect bij het najaar en ik vind de afwisseling qua tinten ook echt heel goed gedaan. Alle complimenten naar MAC Cosmetics! Tijd om de oogschaduws één voor één te gaan swatchen. Oeh en wat vind ik het altijd zonde om zo’n puntgaaf palette aan te brengen. Maar hé, dat hoort erbij toch?

MAC Tempting Fate Collectie

Swatches

Op de swatches zie je van links naar rechts alle oogschaduws achter elkaar. De eerste vier swatches zijn de bovenste rij in het palette en de laatste vier swatches de onderste rij. Oh my, wat een prachtig kleuren zo bij elkaar, vind je niet? Ik vind zelf altijd dat een swatch echt heel veel zegt over een oogschaduw. Bij iedere swatch ben ik maar één keer over mijn arm heen gegaan en dat betekent dat dit gewoon echt hele soepele en gepigmenteerde oogschaduws zijn. Ze zijn wat crèmig waardoor ze zichzelf makkelijk verdelen en totaal niet poederig zijn. In de swatch zie je ook goed het verschil tussen de verschillende finishes.

Volgens mij is kun je al wel merken dat ik echt fan ben van dit Eye shadow x 8: Feast your Eyes palette uit de MAC Tempting Fate Collectie. Na het zien van de prachtige verpakking hoopte ik zo dat het palette mij niet teleur zou stellen en dat heeft hij zeker niet gedaan. Ook van de kleuren zelf ben ik stuk voor stuk fan. Dit is gewoon echt een perfect palette voor het najaar. Met deze kleuren kun je heerlijk afwisselen en verschillende looks maken. Ik weet zeker dat ik dit palette veel ga gebruiken de komende herfst en winter. Love it! 

Dit prachtige Eye shadow x 8: Feast your Eyes palette uit de MAC Tempting Fate Collectie heeft een adviesprijs van €50,- (verkrijgbaar bij Douglas)

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: