fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Favorieten van juni 2021

Favorieten van juni 2021

Jawel! Juli is alweer begonnen en dat betekent dat we alweer over de helft van 2021 zijn. Bizar toch? Ik blijf 2020 en 2021 rare jaren vinden maar goed, we maken er natuurlijk het beste van. Jullie weten inmiddels wel dat ik de maand niet afsluit zonder mijn favorieten te bespreken. In dit artikel is het de beurt aan mijn favorieten van juni 2021. Ben jij benieuwd? Lees met mij mee.

Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorging

Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorging

Sinds een aantal maanden mag ik mij trotse partner van Kneipp noemen. Een samenwerking waar ik echt ongelofelijk blij mee ben. Kneipp is een merk waar ik 100% achtersta en waarvan ik de producten ongelofelijk fijn vind. Sinds kort hebben bij na het prachtige assortiment aan bad- en doucheproducten ook een gezichtsverzorgingslijn. Namelijk de Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorging. Een lijn die ik inmiddels al een flinke tijd gebruik tijdens mijn skincare routine en ik ben er zo over te spreken. De producten zijn echt top!

Cute beige zomerjurkje

Cute beige zomerjurkje

In juni hebben wij genoten van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk en Italië. Alhoewel het toen in Nederland ook heel lekker weer was is inmiddels de zomer nu weer ver te zoeken. Natuurlijk heb ik tijdens de vakantie heerlijk rondgelopen in voornamelijk jurkjes en rokjes. Mijn favoriet was absoluut dit Cute Beige zomerjurkje. Dit is toch een perfect jurkje voor op vakantie? Ik heb hem ontvangen van ComeGetFashion.

Sneakers van Maison Scotch

Oeh, weer een fashion item. Mijn gloednieuwe sneakers van Maison Scotch. Hoe super vet zijn deze sneakers? Ik ben er helemaal enthousiast over. Zowel de vormen als de kleuren en de dubbele veters, ik vind ze echt perfect. Sneakers met ‘mixed materials’ zijn op dit moment overigens helemaal on trend! Ik heb deze sneakers van Omoda ontvangen.

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss

Een aantal jaren geleden waren matte lipsticks het modebeeld. Inmiddels is dat veranderd en zie je juist de glossy lipsticks en de lipgloss weer een comeback maken. Ik ontving van Essence in totaal alle 15 varianten van de Essence Extreme Shine Volume Lipgloss. Deze 15 lipglossjes zijn opgedeeld in drie verschillende varianten en in een artikel heb ik de Plumping Variant gereviewd. Echt hele fijne lipglossjes die ik in juni veel heb gedragen!

Bruno Banani Summer Limited Edition Collection

Oeh en last but not least, de Bruno Banani Summer Limited Edition Collection. Deze geuren kreeg ik net voor de vakantie toegestuurd en zowel mijn vriend als ik hebben de geuren meegenomen op vakantie. Het zijn echt hele frisse geuren die lekker fris en fruitig zijn. Echt perfect dus tijdens een zomervakantie! Wij hebben ze in ieder geval met veel plezier gedragen en we ga ze uiteraard in Nederland nog veel vaker dragen

Favorieten van juni 2021

Dit waren ze, mijn favorieten van juni 2021! Als je één favoriet van juni mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: