fbpx
92   154
105   190
136   257
113   247
86   291

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss

Laatst ontving ik van het PR bureau dat o.a. Essence vertegenwoordigt een pakket met hierin de nieuwe Essence Extreme Shine Volume Lipgloss. In totaal zijn het 15 verschillende glossjes die verdeelt zijn in drie verschillende categorieën. Eén van deze categorieën ga ik uitlichten in dit artikel, namelijk de Plumping Variant. Ben jij benieuwd naar deze gloednieuwe Extreme Plumping lipglossjes van Essence? Lees mee!

Essence Extreme Plumping Lipgloss

Oeh, stiekem was ik direct nieuwsgierig naar deze lipglossjes van Essence. Zoals gezegd zijn ze dus verdeeld in drie categorieën, namelijk:

 • Volume
  • zorgen voor maximaal volume
   • 01 Crystal Clear
   • 02 Summer Punch
   • 03 Dusty Rose
   • 04 Purple Rain
   • 05 Pink Panther
   • 06 Candy Shop
   • 07 Peach Please
   • 08 Gold Dust
   • 09 Shadow Rose
 • Plumping
  • geven een extreem plumping effect
   • 101 Milky Way
   • 102 Sweet Dreams
   • 103 Pretty in Pink
   • 104 Nude Mood
   • 105 Flower Blossom
 • Glow
  • reageert op de individuele ph-waarde van de lippen om ze een natuurlijke glans te geven
   • 201 Magic Match

Zoals gezegd focus ik mij in dit artikel dus alleen op de ‘Extreme Plumping’ lipglossjes. Goed om te weten is dat deze lipglossjes 100% vegan zijn en geen siliconen en micoroplastics bevatten. Daarnaast is Essence ook goed bezig wat betreft de verpakkingen. Zo bevatten deze glossjes een nieuwe dop die is gemaakt van 94% gerecycled plastic. Dit bespaart ongeveer 31 ton nieuw plastic per jaar. Top van Essence, als je het mij vraagt!

Qua vormgeving heb ik er ook absoluut niets op aan te merken. Het is natuurlijk een typische Essence en ook een typische lipgloss verpakking. Door de transparante verpakking zie je de kleur van de gloss goed en dat vind ik zelf altijd ideaal.

Deze Plumping Gloss is dus verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Persoonlijk vind ik Nude Mood de mooiste kleur maar uiteraard is dit smaak. Ik wil het in dit artikel vooral hebben over het Plumping Effect dat deze glossjes beloven te hebben. Maken ze dit waar? Of werkt het eigenlijk niet?

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss

Plumping Lipgloss

Plumping Glossjes zijn inmiddels al wel een tijdje op de markt. Het is een gloss waar een soort mint-effect aan is toegevoegd. Dit gaat tintelen op de lippen en zorgt er dus voor dat de lippen lichtjes opzwellen voor het plumping effect. Dat heb ik dus uitgebreid getest! Zodra je de lipgloss aanbrengt op je lippen begint hij echt direct te tintelen. Inderdaad dat minty-effect. Ik heb een voor- en na foto gemaakt om goed te kijken of ik verschil zie. Eerlijk is eerlijk, die is echt wel aanwezig! Geen gigantisch verschil maar net even een beetje plumping is het zeker! Daarnaast zorgt de gloss zelf natuurlijk ook optisch voor een lift. Deze combinatie werkt dus wel degelijk. Grappig! Verder qua kleur en dekking is het gewoon echt een sheer lipglossje. Geeft net een beetje tint en plakt gelukkig niet. Vaak zijn plumping lipglossjes licht uitdrogend maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit totaal niet ervaar bij deze Plumping Gloss van Essence.

Deze Essence Extreme Shine Volume Lipgloss kosten € 1,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen. 

Heb jij make-up van Essence in je stash? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. Glamview.nl
  14 juni 2021 / 08:28

  De plumping geeft wel een goed effect. Je ziet duidelijk dat je lippen als ware iets dikker zijn geworden. Staat mooi.