fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Cute beige zomerjurkje

Cute beige zomerjurkje

Oh yes! Wat ben ik blij met het goede weer! Ik heb heel wat geklaagd dit voorjaar over de regen en ben blij dat we eindelijk wat zonnige dagen hebben gekregen. Want eerlijk is eerlijk, slecht weer kan bij mij ook echt voor een slecht humeur zorgen. Van ComeGetFashion ontving ik een super cute beige zomerjurkje. Deze laat ik je heel erg graag zien in dit artikel. Let’s go!

Zomerjurkje van ComeGetFashion

Ik heb dit jurkje al even in mijn kast hangen maar had dus nog geen gelegenheid om hem te dragen. Gelukkig is deze er nu wel want wat mij betreft is dit zomerjurkje van ComeGetFashion echt perfect!

Dit is dus een beige zomerjurkje met luipaardprint. Aan de voorkant, op het bovenlijf heeft hij een mooie overslag. HIj accentueert de taille mooi en loopt vervolgens wijd uit in twee laagjes rok. Het jurkje heeft aan de achterkant elastiek waardoor hij erg rekbaar is. Je kunt hem prima verstellen bij de dunne bandjes.

Je koopt dit ‘zomerjurkje beige‘ voor € 34,99 bij ComeGetFashion. Naast beige is hij ook verkrijgbaar in wit. Het is een onesize. Normaliter draag ik van dit soort jurkjes altijd S en voor mij zit hij perfect. Ik ben 1.78m.

Ik combineer dit toffe jurkje met een zwarte, oversized blazer en mijn zwarte bikerboots. Het leuke zonnebrilletje dat ik draag is overigens ook van ComeGetFashion! Om precies te zijn is dit de ‘Ronde zonnebril‘ en je koopt hem voor € 13,99. Echt een koopje want de kwaliteit valt helemaal niet tegen! Verder draag ik gouden sieraden en kun je er natuurlijk voor kiezen om een riempje in de taille te deragen.

Ik ben benieuwd, wat vind jij van dit Cute beige zomerjurkje?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 24 juni 2021 / 18:01

    Heel leuk jurkje!

  2. 23 juni 2021 / 23:01

    Ik vind het fijn om coole schoenen te combineren met een jurkje zoals op je foto. Een jurk is ook snel uitgekozen. Soms verdoe ik teveel tijd met combineren van een jeans met topje en truitjes …. Een kleedje is zo makkelijk!