fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Bruno Banani Summer Limited Edition Collection

Oh yes! De persberichten met nieuwe zomergeuren stromen binnen. Eén hiervan was het persbericht van de Bruno Banani Summer Limited Edition Collection. Uiteraard heb ik de geuren direct aangevraagd want jeetje, ik was direct nieuwsgierig. Ik ben nog niet heel bekend met de geuren van Bruno Banani en het is hoog tijd om daar verandering in te brengen. Ben jij benieuwd naar deze Summer Limited Edition? Lees dan lekker mee.

‘HOT DAY COOL VIBE’

Ik ken Bruno Banani voornamelijk als een kledingmerk maar het schijnt het #1 geurenmerk van Duitsland te zijn. Tof! Terwijl je er in Nederland nog niet zo super veel van hoort. De collectie bestaat uit een Limited Edition Woman-geur en een Limited Edition Man-geur. Omdat het een limited edition is zijn ze dus maar tijdelijk verkrijgbaar.

Wat mij direct opviel zijn de kleurrijke designs! Wauw, wat een fleurig geheel zo. Kenmerkend is de schuin afgesneden verpakking waardoor deze schuin komen te staan. Niet alleen de verpakkingen zijn zo ontworpen, de flacons ook! Zowel de mannen- als de vrouwengeur hebben een color-blocking palet. De mannengeur bestaat uit blauw met geel en de vrouwengeur uit oranje met roze.

De vrouwelijke flacon is een gekantelde kegel die de vorm van duivelshorentjes reflecteert. Het mannelijk ontwerp is een schuine geribbelde cilinder geïnspireerd door een aureool.

bruno banani Woman Limited Edition

een onweerstaanbare zomergeur van fruitige, florale
en gourmandlagen

  • Topnoten: zwarte bes, mandarijn en goudsbloem
  • Hartnoten: bedwelmend jasmijn, tedere perzikbloesem en helder lelietje-van-dalen
  • Basisnoten: zoete cacao en rustgevende vanillenoten en pittig, houtig accent van framboos.

bruno banani Man Limited Edition

prikkelende blend van verfrissende en verleidelijke noten

  • Topnoten: pittige grapefruitolie, stimulerende guarana en frisse rode appel-aroma’s
  • Hartnoten: aromatisch lavendel, nootachtig spread-akkoord en exotisch guaiac-hout
  • Basisnoten: Houtige en harsachtige noten van vetiver, benzoïne en amber

Wat vinden wij van de geuren? Eerlijk is eerlijk, ze zijn echt ontzettend lekker. Zowel mijn vriend als ik zijn echt positief verrast door de geuren. Zeker voor de zomer zijn het gewoon echt frisse geuren. De vrouwengeur begint vrij fruitig en wordt na een tijdje wat warmer en wat voller qua geur. En de mannengeur is gewoon echt een hele gangbare geur voor een man in de zomer. Eigenlijk niets op aan te merken! Wij zetten ze beide netjes bij de rest van onze geuren en gaan deze er de komende tijd geregeld bij pakken. Leuk!

  • Woman Eau de Toilette 40 ml – € 24,99
  • Man Eau de Toilette 50 ml – € 24,99is vanaf begin juni 2021 bij de bruno banani (online)verkooppunten verkrijgbaar

Heb jij weleens een geur van Bruno Banani gehad?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: