fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Hi Audrey by Intuition

Hi Audrey by Intuition

Scheren, zo’n klusje die je meerdere keren per week uitvoert en waar je maar weinig over nadenkt. Het zit zo in mijn standaard routine dat ik er eigenlijk nooit echt bij stilsta. Ik heb meerdere scheermesjes op voorraad en zodra er eentje toe is aan vervanging pak ik de eerste de beste als nieuw scheermesje. Laatst kreeg ik een gloednieuw scheermes opgestuurd, namelijk de Hi Audrey by Intuition. Deze heb ik een tijdje uitgetest en in dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Lees je mee?

Scheermesje voor de gevoelige huid

Easy does it: simpele scheerroutine voor de gevoelige huid

Intuition by Wilkinson vindt dat scheren geen struggle hoeft te zijn. Speciaal voor de gevoelige huid introduceert het merk een nieuw lid uit de familie: de Intuition hi audrey. Dit scheermes heeft vijf mesjes voor een makkelijk en glad resultaat.

Hi Audrey springt bij mij meteen in het oog. Ik houd dus echt heel erg van deze super cleane, zachte, pastelachtige tinten. Het merk zelf noemt dit ‘het monochroom design in fluffy marshmallow purple’. Klinkt dat niet alleen al fantastisch? In mijn ogen wel! Vormgeving dus 100% on point. Extra pluspunten overigens want het handvat is gemaakt van 30% gerecycled plastic en de verpakking van 90% gerecycled materiaal. Goed bezig! Oh en het handvat heeft een soft touch grip zorgt voor een comfortabele scheerervaring.

Naast de 5 mesjes heeft Hi Audrey bij de mesjes een Duo Intense Gel om ervoor te zorgen dat het mesje soepel over de huid glijdt. De gel verbetert de vochtbalans tijdens het scheren en helpt irritaties te voorkomen.

Gelukkig heb ik nog nooit echt struggles ervaren bij het scheren. Ik doe het onder de douche en heb zelden last van uitslag of scheerbultjes. Wel is uiteraard het ene mesje duidelijk beter van kwaliteit dan het andere en gaat de een gewoon wat langer mee dan de ander. Inmiddels heb ik Hi Audrey by Intuition al een tijdje in gebruik en ben ik er enorm over te spreken. Het is een fijn en handzaam mesje dat ook makkelijk op de wat moeilijkere plekjes komt. Ik gebruik hem eigenlijk voor zowel mijn benen, als mijn oksels, als mijn schaamstreek en dat gaat allemaal prima! Door de gel glijdt hij inderdaad soepel over de huid en ik heb het idee dat hij, ook na een aantal weken, nog net zo scherp is als in het begin. Tot nu toe dus 100% tevreden. Ik blijf dit mooie mesje van Intuition zeker gebruiken!

hi audrey by Intuition kost €14,99 en is exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar.

Hoe vaak scheer jij je in de week?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 6 juli 2021 / 12:44

    Er zijn periodes dat ik er lastvan heb. Momenteel helemaal omdat ik steunkousen draag tegen oedeem. Dat droogt je huid zo enorm uit. Ik schraap allemaal droge vel los en dat gaat enorm jeuken.

  2. 2 juli 2021 / 17:00

    Ziet er mooi uit!