fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Sneakers van Maison Scotch

Sneakers van Maison Scotch

Omoda heeft een influencer-community die zij ‘Omoda Friends’ noemen. Ik mag mij hier inmiddels al een flinke tijd lid van noemen en ben daar nog steeds ontzettend trots op. Het betekent dat ik onder andere eens in de zoveel tijd nieuwe schoenen mag uitzoeken en dit keer ben ik gegaan voor sneakers van Maison Scotch. Uiteraard ga ik ze je in dit artikel laten zien!

Maison Scotch Sneakers dames

Sneakers zijn altijd mijn go to schoenen. Ik heb ze echt in alle vormen en maten en ben er dol op! Zodra ik een seintje kreeg van Omoda, dat ik weer nieuwe schoenen mocht uitzoeken, ben ik uiteraard lekker gaan shoppen in de webshop. Eigenlijk is dat echt een onmogelijke opgave want Omoda heeft gewoon een ontzettend tof assortiment. Heel veel merken spreken mij aan en de collectie is zo groot dat je binnen no time minimaal 10 paar schoenen in je winkelmandje hebt zitten. Tsja, en dan? Welke ga je kiezen?

Ik ben dus uiteindelijk gegaan voor deze sneakers van Maison Scotch. De kleuren spraken mij enorm aan en sneakers in deze kleur had ik nog niet in mijn eigen stash. Daarnaast vind ik de kleuren ook nog perfect passen in het najaar waardoor ik ze hopelijk een flinke tijd kan doordragen dit jaar.

Volgens Omoda zijn het roze details maar ik vind het eerder oranje/roestbruin/koraal. Echt roze kun je het niet noemen. Het type is in ieder geval de ‘Scotch & Soda Lage Sneakers Celest‘. De buitenkant is gemaakt van allerlei verschillende materialen zoals stevig textiel, suèdelook en lederlook. Sowieso is ‘mixed materials’ helemaal een trend op dit moment. Op de tong van de sneaker zit een stoere merkpatch en de sneaker is voorzien van felle oranje, dubbele veters. Dit detail van de dubbele veters vind ik dus echt heel erg tof! Dat maakt deze sneaker net even ‘anders dan anders’.

Los van het feit dat ik de sneakers gewoon super leuk vind zitten ze ook nog eens echter als gegoten. Ze vallen op maat en ik heb ze totaal niet in hoeven lopen. Ik dacht gelijk: Yes! Deze zitten top! Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Wat vind jij van deze sneakers?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: