fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Outfit van Loavies

Outfit van Loavies

Loavies is zich aan het ontplooien tot één van mijn favoriete kledingwebshops. Ze hebben zo’n fantastisch aanbod en de meeste items hebben een ontzettend leuke print en zijn lekker kleurrijk. Perfect voor de zomer! Laatst heb ik weer een nieuwe outfit van Loavies ontvangen en uiteraard wil ik je deze heel graag laten zien in dit artikel. Let’s go! 

De laatste tijd laat ik mijn spijkerbroeken steeds vaker in de kast liggen. Ik neig veel meer naar wide leg pantalons zoals deze prachtige pantalon van Loavies. Dit is de Loavies Mauve Wide Leg Trousers. Het is een mauve kleurige pantalon met een gladde, satijnachtige stof. Hij heeft wijde pijpen en een haak-en-oogsluiting aan de voorkant. De pantalon bevat riemlussen, plooien, steekzakken en nepzakken aan de achterkant. Ik ben 1.78m en draag deze pantalon in de maat M. Voor mij is dit echt de perfecte maat, hij zit als gegoten!

Ik combineer deze pantalon met een gebroken wit statement tee van Loavies. Dit t-shirt heeft een oversized fit, korte mouwen en een ronde halslijn. Aan de voorkant heeft hij een kleine, geborduurde print waarop ‘The Beverly Hills’ staat. Op de achterkant heeft hij een grote print van Hollywood met stoere, zilveren studs. Juist de combinatie van een mooie nette pantalon, in combinatie met een stoer statement t-shirt, vind ik heel tof!

De klem in mijn haar is van ComeGetFashion en de witte laarsjes zijn van By Musthaves. Een pantalon zoals dit vind ik overigens ook heel erg tof om te combineren met witte, chunky sneakers. Wie weet deel ik daar binnenkort nog een outfit mee!

Details

Dit was hem, mijn nieuwe outfit van Loavies! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties