fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Favorieten van mei 2021

Favorieten van mei 2021

Wow! Ik kwam er zojuist pas achter dat ik in februari voor het laatst een ‘favorieten van…’ artikel heb geschreven. Wat stom! Ik ben het in maart en april gewoon echt letterlijk vergeten. Tijd om deze rubriek weer op te pakken. Het is tijd voor mijn favorieten van mei 2021. Lees snel mee!

Batiste Wonder Woman Droogshampoo

Batiste Wonder Woman Droogshampoo

Droogshampoo is een product dat ik iedere week een aantal keer gebruik. Sowieso probeer ik mijn haar 1x per week te wassen en de rest van de week probeer ik door te komen met behulp van droogshampoo. Batiste kwam eind april op de markt met deze Limited Edition shampoo, de Batiste Wonder Woman Droogshampoo. Deze droogshampoo bevat topnoten van verfrissende bergamot, zoete fresia en delicate jasmijn met een vleugje amandel. Geloof me, hij ruikt heerlijk! Sowieso zijn de Batiste droogshampoo’s altijd al mijn favoriet en deze Limited Edition ruikt heerlijk en was dus in de maand mei mijn go to droogshampoo.

Posters van Desenio

Het was hoog tijd om onze slaapkamer een beetje op te pimpen. Dit heb ik gedaan met posters van Desenio. Ik heb zowel een beige als een roze variant samengesteld maar deze roze variant is op dit moment mijn absolute favoriet. Het staat ontzettend fris in onze slaapkamer en is perfect voor de lente en zomer. Onze slaapkamer is er echt van opgeknapt!

Dit zijn de posters:

  • Minimalism (50×70 cm)
  • Painted Arches No1 (30×40 cm)
  • Sunny Reeds No2 (30×40 cm)
  • Bring Your Dreams (21×30 cm)

White Musk van The Body Shop

White Musk van The Body Shop

Van The Body Shop ontving ik een nieuwe geur, namelijk White Musk. Stiekem was ik wel toe aan een nieuwe geur. Begrijp me niet verkeerd, ik heb echt vrij veel parfum maar op een gegeven moment heb je ze allemaal wel een beetje gehad. Een nieuwe geur toevoegen aan het assortiment is dan welkom! Dat was bij mij nu precies het geval. Deze White Musk van The Body Shop viel bij mij meteen in de smaak. Het is echt een heerlijke geur en volgens mij draag ik hem inmiddels gemiddeld zo’n 3 à 4 keer per week. Absoluut een favoriet te noemen dus!

 

 

Mijn nieuwe hobby

Mijn nieuwe hobby – Rolschaatsen

Oh jawel! Ik ben aan het rolschaatsen geslagen. Ik vind het zo ongelofelijk leuk om te doen. Vandaar dat ik het natuurlijk niet kon laten om mijn spiksplinternieuwe rolschaaltsen van Chaya in dit artikel te benoemen. Om precies te zijn zijn het de Chaya Lifestyle Melrose Deluxe Rolschaats met de kleuren paars – roze – blauw – groen. Ik heb ze via Plutosport!

MAC Magic Extension Mascara

Last, but definitely not least, deze mascara van MAC. Ik ben sowieso altijd al fan geweest van MAC maar nog nooit eerder testte ik een mascara van dit merk. Begin mei kreeg ik deze MAC Magic Extension Mascara toegestuurd en ik ben hem gelijk gaan testen. Uiteraard komt hij niet voor niets voor in dit artikel. Ik vind hem echt fantastisch en draag hem iedere dag op dit moment. Om het resultaat van deze mascara op mijn wimpers te zien kun je het beste even mijn uitgebreide review teruglezen.

Favorieten van mei 2021

Dit waren ze, mijn favorieten van mei 2021! Als je één favoriet van meii mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: