fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Mijn nieuwe hobby

Mijn nieuwe hobby

Say Hi to my new hobby: Rollerskating! Een aantal weken geleden besloten mijn vriendinnen en ik dat het misschien wel leuk was om eens een keertje met z’n alle te gaan skeeleren. Ik heb al jaren goede skeelers maar gebruikte ze echt veel te weinig. Uiteraard vond ik het dan ook gelijk een goed idee om eens lekker te gaan skeeleren. Tegelijkertijd begon de hype van het rolschaatsen en ik zag het op Instagram steeds vaker voorbij komen. Bij o.a. Creachick, Marijn van Trierum en LiefsLotte. Jep, ze hebben mij compleet aangestoken. Ik moest en zou rolschaatsen hebben!

Chaya rolschaatsen

Tijdens mijn online zoektocht naar rolschaatsen kwam ik al snel uit bij Plutosport. Uiteraard een winkel die van alles aanbiedt op het gebied van sport en zij hebben een mooi assortiment aan rolschaatsen. Ik zag verschillende merken maar qua looks sprongen Chaya en Impala er absoluut bovenuit. Na het idee een aantal weken te hebben laten rusten bezocht ik nog eens de webshop van Plutosport en daar werd ik verliefd. Zij hadden net gloednieuwe rolschaatsen van Chaya binnengekregen en deze voldeden 100% aan mijn wensen.

Nu werk ik geregeld samen met Plutosport en dus konden deze prachtige Chaya rolschaatsen ook worden verwerkt in een samenwerking. Lucky Me! Het is dus de Chaya Lifestyle Melrose Deluxe Rolschaats met de kleuren paars – roze – blauw – groen. Hoe fabulous zijn deze rolschaatsen? Daar wordt je toch instant verliefd op.

Nu is skeeleren wat meer voor lange afstand en zijn rolschaatsen geschikt voor tricks en wordt hier meer op gedanst. Inmiddels heb ik TikTok op het gebied van rolschaatsen al helemaal uitgespeeld en ben ik flink aan het oefenen. Skeeleren is wel echt iets heel anders dan rolschaatsen en daardoor ben ik nu vooral echt aan het oefenen met ‘normaal’ rolschaatsen. Ik wil namelijk eerst volledig comfortabel zijn voordat ik begin aan de gekke tricks, haha! Maar goed, oefening baart kunst en ik vind het echt mega leuk om te doen. Ik ga mijn voortgangen delen op Instagram Stories dus mocht je benieuwd zijn, volg mij even op instagram (@lindseybeljaars).

Deze Chaya Lifestyle Melrose Deluxe Rolschaatsen kosten € 119,95 en kun je kopen bij Plutosport

Heb jij weleens gerolschaatst?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 20 mei 2021 / 17:05

    Wat leuk zeg! En wat een beauties. Ik heb zelf een tijdje ge-rollerskate, maar ik houd het nu toch bij skeeleren haha. 🙂