fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

The Body Shop Cool Daisy lijn

The Body Shop Cool Daisy lijn

The Body Shop is weer lekker bezig! Zij hebben twee nieuwe Special Edition Bodycares gelanceerd waar deze The Body Shop Cool Daisy lijn er eentje van is. Ik ga je in dit artikel alles vertellen over deze gloednieuwe lijn. Benieuwd naar de producten? Lees mee!

The Body Shop Cool Daisy lijn

Nieuwe special edition bodycare van The Body Shop

Zet de bloemetjes buiten
met Cool Daisy.

The Body Shop komt voor deze zomer op de markt met twee nieuwe special edition bodycarelijnen, namelijk:

  • verfrissende bloemengeur Cool Daisy
  • sappige, friszure Fresh Raspberry

Ik heb beide lijnen ontvangen en uiteraard ga ik ze beide bespreken op mijn blog. In dit artikel is dus de The Body Shop Cool Daisy lijn. Mijn review van de Fresh Raspberry lijn is al gepubliceerd.

Deze The Body Shop Cool Daisy lijn bestaat uit drie producten, namelijk:

  • Body Yoghurt
  • Shower Gel
  • Hydrating Body Mist

Dol op producten met een bloemengeur? Dan is de Cool Daisy lijn helemaal jouw ding. Het is een bloemige, fleurige lijn die ontzettend fris ruikt. De producten zijn
verrijkt met madeliefjesextract en hebben een koele, verfrissende bloemengeur.

Body Yoghurt

Als ik de weergoden mag geloven komt het goede weer er eindelijk aan. Yes! Tijdens de warme zomerdagen is een body yoghurt van The Body Shop mijn favoriete product. Ik heb ze al ik veel verschillende geuren gebruikt en het is gewoon een fantastisch product. Fijn dus dat ik nu weer een nieuw exemplaar heb.

Het is een verkoelende gelcrème die het vochtgehalte tot 48 uur lang op peil houdt en trekt direct in dankzij de lichte textuur.

The Body Shop Cool Daisy lijn

Shower Gel

Door naar een shower gel. Deze Cool Daisy variant heeft een ontzettend lekkere en frisse geur. Ook weer echt perfect voor de zomer! Verder vind ik de showergels van The Body Shop altijd fantastisch dus ik verwacht dat dat bij deze variant niet anders zal zijn.

Hydrating Body Mist

Een ideaal product om lekker mee te nemen in je tas. Deze bodymist is verrijkt met madeliefjesextract en hyaluronzuur en geeft ieder moment van de dag een heerlijk ruikende verfrissing.

The Body Shop Cool Daisy lijn

Als je mijn blog al langer volgt dan weet je gewoon dat ik fan ben van de producten van The Body Shop. Natuurlijk ligt de ene geurlijn wat meer in mijn straatje dan de ander maar dat neemt niet weg dat de producten an sich gewoon altijd ontzettend fijn zijn. Dat is bij deze The Body Shop Cool Daisy lijn dan ook niet anders. Wel vind ik het echt een hele lekkere en frisse geur die ik perfect bij de zomer vind passen. Ik ga hem de komende tijd dus heerlijk gebruiken!

  • Body Yoghurt bevat 200ml. en kost € 10,-
  • Shower Gel bevat 250ml. en kost € 7,-
  • Hydrating Body Mist bevat 100ml. en kost € 12,-
    • De producten zijn uiteraard te koop bij The Body Shop.

Good to know: deze lijn is 100% vegan! 

Heb jij op dit moment producten van The Body Shop in gebruik?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: