fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

White Musk van The Body Shop

White Musk van The Body Shop

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op The Body Shop. Twee jaar geleden, in april, reviewde ik de White Musk Flora Eau de Toilette. Een geur waar ik erg over te spreken was en die ik heel veel heb gedragen. White Musk van The Body Shop is opnieuw gedefinieerd. Dit hebben ze gedaan om de 40e verjaardag van White Musk te vieren. In dit artikel ga ik je er wat meer over vertellen. Let’s go! 

White Musk van The Body Shop

The Body Shop White Musk Eau de Toilette

De White Musk geur heeft een reboot gekregen en daarnaast heeft The Body Shop de musk-familie uitgebreid met een paar innovatieve nieuwkomers. In dit artikel ga ik mij wel puur focussen op de Eau de Toilette.

The Body Shop zegt:
“White Musk® is een fris, licht parfum met een krachtig
effect. Je draagt het niet alleen, maar het is een deel
van jou, dat je de hele dag subtiel herinnert aan je
zelfliefde, zelfexpressie en kracht.”

In 1981 is White Musk ontwikkeld en dit was destijds al een instant bestseller. The Body Shop schreef geschiedenis want als een van de eerste muskgeuren
bevatte het namelijk synthetische, cruelty-free muskus in plaats van dierlijke muskus, die via wrede en pijnlijke methodes wordt verkregen uit het muskushert.

White Musk van The Body Shop

Vegan parfum van The Body Shop

Nu, in 2021, is The Body Shop nog een stapje verder gegaan. Deze Eau de Toilette heeft nu een vegan keurmerk en zit in een 100% recyclebaar flesje dat voor 42% uit gerecycled glas bestaat. Oh en 93% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Daarnaast is het pompje afneembaar voor het recyclegemak en zitten er geen onnodige, secundaire verpakkingen bij zoals een kartonnen doosje. Applaus voor The Body Shop. Zo tof hoe hun hierin altijd het voortouw nemen. Iets wat natuurlijk alleen maar aangemoedigd kan worden.

Deze geur bevat akkoorden van aldehyden, jasmijn en cruelty-free musk. Hiermee is het een frisse, bloemige geur. Vooral het eerste kwartier is hij echt fris en hierna wordt de geur wat warmer en bloemiger. Ik vond de The Body Shop White Musk Flora natuurlijk al lekker en eigenlijk is mijn mening over deze geur is hetzelfde. Ik vind het echt een heerlijke geur die ik vooral in de lente en in de zomer zou dragen.

Deze The Body Shop White Musk Eau de Toilette bevat 30ml. en kost € 40,-

Hoe vind jij deze geur van The Body Shop klinken?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 17 mei 2021 / 16:55

    Wat een leuke flacon! Ik weet niet of de geur iets voor mij is, maar ik ga hem zeker eens ruiken. 🙂