fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Posters van Desenio

Posters van Desenio

Oh yeah! Van Desenio mocht ik weer nieuwe posters uitzoeken. Dit mailtje kwam als geroepen. Al een tijdje was ik onze ‘oude’ posters in de slaapkamer beu en het was dus tijd om hier een nieuwe look en feel aan te geven. Boven onze boxspring hebben wij een posterwand met houten lijsten in verschillende maten. Deze staan op een witte fotoplank en dit is natuurlijk de perfecte en meest makkelijke manier om een leuke fotowand te maken. De lijsten heb ik gehouden maar de posters zijn dus veranderd. Benieuwd naar het resultaat? Lees lekker mee!

Fotowand met posters van Desenio

Ik kreeg van Desenio een heel leuk budget en daarmee kon ik 8 posters kiezen. Op onze fotowand staan 4 lijsten en dus zou ik aan 4 nieuwe posters voldoende hebben. Ik heb echter twee fotowanden samengesteld waardoor we nu kunnen kiezen en kunnen afwisselen. Hoe leuk is dat? Ik heb gekozen voor een kleurrijke fotowand met roze en oranje en voor een neutrale fotowand met wit en beige. Twee totaal andere stylen en dat maakt het, wat mij betreft, juist extra leuk! Eén probleem, ik kan niet kiezen. Help jij mij mee?

Kleurrijke fotowand

 • Minimalism (50×70 cm)
 • Painted Arches No1 (30×40 cm)
 • Sunny Reeds No2 (30×40 cm)
 • Bring Your Dreams (21×30 cm) 

We zitten natuurlijk midden in de lente en de zomer zit eraan te komen. Daarnaast ben ik de laatste tijd helemaal in to de kleurtjes en dus kon ik het niet laten om een fotowand samen met stellen met frisse kleuren zoals roze en oranje. Mijn oog viel eigenlijk op de posters met de panters en hieromheen heb ik de rest van de posters gekozen. Ik vind het een heel leuk en vrolijk geheel geworden!

Beige fotowand

 • Abstract Painting Pink No1 (50×70 cm)
 • Pink Shapes No1 (30×40 cm)
 • Three Leopards (30×40 cm)
 • Toujours (21×30 cm)

In onze slaapkamer hebben wij een vrij Scandinavische style doorgevoerd en daarom wilde ik ook een fotowand samenstellen die een stuk rustiger is met kleuren zoals wit en beige. Ik heb een combinatie van twee abstracte posters, een poster met pampas pluimen en een quote ‘Bring your dreams to life!’ Een hele toepasselijke quote in de slaapkamer natuurlijk.

Shop de posters van Desenio

Kortingscode van Desenio

 • Met mijn code LINDSEY krijg je 30% korting op posters van Desenio.
 • Niet geldig op lijsten, handpicked selectie en gepersonaliseerde posters
 • Let op: geldig van dinsdag 11 mei t/m donderdag 13 mei

Welke fotowand vind jij leuker? De kleurrijke of de beige fotowand? Help mij kiezen! 

Delen:

1 Reactie

 1. 11 mei 2021 / 10:24

  Wat een mooie fotowanden! Ik ben zelf wel dol op roze, maar dan wel in combinatie met wit voor een rustiger effect. Dus in dit geval ga ik voor de beige variant, die vind ik net wat rustiger. Heel mooi! 🙂