fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Batiste Wonder Woman Droogshampoo

Batiste Wonder Woman Droogshampoo

Vorige week ontving ik een perspakket van Batiste met hierin twee bussen van de gloednieuwe Wonder Woman Droogshampoo. Een pakketje om vrolijk van te worden want als het aankomt op droogshampoo dan is Batiste één van mijn favoriete merken. Nieuwe bussen zijn dan ook altijd meer dan welkom. In dit artikel ga ik je in ieder geval meer vertellen over deze Batiste Wonder Woman Droogshampoo. Ben jij benieuwd? Lees dan gezellig met mij mee!

Batiste Wonder Woman Droogshampoo

Batiste Droogshampoo

Droogshampoo is mijn redder in nood. Ik probeer mijn haar maar 1x in de week te wassen en fris het daarom geregeld op met droogshampoo. Er zijn dan ook al flink wat bussen doorheen gegaan en zoals gezegd vind ik Batiste altijd super fijn.

Batiste noemt deze droogshampoo de ‘nieuwe haarheld’. Maar aangezien het een Wonder Woman uitvoering betreft is dat natuurlijk niet zo gek. Het is een Limited Edition en een wereldwijde samenwerking met Warner Bros en DC. Zij zeggen: ‘Wonder Woman vertegenwoordigt overal dappere, meelevende en krachtige vrouwen, wat perfect bij Batiste past.

Natuurlijk past de vormgeving perfect bij dit thema. Het is echt een superhelden verpakking en ik vind het tof gedaan. Ik denk eerlijk gezegd ook dat je gezien het thema onmogelijk voor een andere vormgeving had kunnen kiezen. Batiste noemt dit de ‘krachtige powerboost’. Sounds great! 

De Batiste droogshampoo bevat topnoten van verfrissende bergamot, zoete fresia en delicate jasmijn met een vleugje amandel. Dit soort geurnoten spreken mij in ieder geval ontzettend aan. Alhoewel ik misschien meer waarde hecht aan de werking van een droogshampoo dan aan de geur moet ik wel zeggen dat ik deze Batiste Wonder Woman Droogshampoo echt heel lekker vind ruiken!

Gebruik droogshampoo:

  1. Goed schudden voor gebruik en minstens 30 centimeter van van je haar houden. Een droogshampoo werkt het beste als je je haar in secties verdeelt en sprayt op de haarwortels.
  2. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en focus hierbij op de aanzet van het haar voor extra volume.
  3. Style het als gewenst, you’re good to go!

Gelukkig is de werking precies zoals ik gewend ben van Batiste. Mijn futloze en vette haar is als sneeuw voor de zon verdwenen. Batiste zorgt altijd direct voor een frisse look en voor volume. Love it!! Ik kan je deze Limited Edition Batiste Wonder Woman Droogshampoo, net als iedere andere Batiste droogshampoo, van harte aanbevelen. Het blijft in ieder geval zeker één van mijn favorieten!

Deze Batiste Wonder Woman Droogshampoo bevat 200ml., kost € 5,49 en is verkrijgbaar via Etos.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 4 mei 2021 / 16:26

    Ik vind deze vormgeving zó leuk! Ik ben fan van de droogshampoos van Batiste, dus deze zal ongetwijfeld niet afwijken. 🙂