fbpx
16   28
22   41
17   50
25   62
60   280

Prachtig damespak van Loavies

Prachtig damespak van Loavies

Volg je mij al een tijdje? Wellicht ook op instagram? Dan weet je dat ik dol ben op Loavies. Zij hebben altijd zo’n toffe collectie vol kleur. Ongeveer een maand geleden ging ik een nieuwe campagne met hen aan en mocht ik dus weer wat items uitkiezen. Mijn oog viel direct op een prachtig damespak van Loavies. Jawel, ik was op slag verliefd! In dit artikel laat ik je zien hoe hij mij staat.

Dames blazer en pantalon

Misschien heb je het al opgemerkt maar de laatste tijd probeer ik donkere kleding te vermijden. Ik ben veel meer richting nudetinten en gekleurde items aan het gaan. Super leuk! Ik word er super enthousiast van en ben echt blij met deze verandering in mijn kast.

 

Vroeger waren kostuums/pakken natuurlijk voornamelijk voor mannen. Dat is tegenwoordig allang niet meer. Er zijn zoveel prachtige damespakken. Zelf ben ik dol op blazers en pantalons en ik heb er dan ook genoeg in mijn kast hangen. Maar zo’n kleurrijk damespak als dit, die had ik nog niet!

Het pak bestaat dus uit een dames blazer en pantalon

  • Loavies pink floral print blazer – €59,99
  • Loavies pink floral print trousers – €49,99
    • In totaal kost dit pak je dus (blazer en pantalon) € 109,98

Dames blazer

De blazer heeft lange mouwen en valt lichtelijk oversized. Ik draag hem zelf in maat S. Hij heeft met stof beklede knopen, een kraag en schoudervulling. Door die schoudervulling valt hij wat mannelijker en dat is nou juist zo tof aan dit lookje. Aan de voorkant heeft hij zakken, de blazer is volledig gevoerd en gemaakt van een prachtige ribstof. 

Dames pantalon

Deze wide leg pantalon heeft plooien aan de voorkant en een ritssluiting. Naast de ritssluiting doe je hem dicht met een haak- en oogsluiting. Hij heeft riemlussen en baggy zakken aan de voorkant. Hij valt high waisted en de pijpen vallen dus wijd. Ik draag hem in de maat M en voor mij (ik ben 1.78m) is hij perfect qua lengte!

Door de kleurrijke print kun je dit pak eindeloos combineren. Natuurlijk kun je de blazer en de pantalon los dragen en daarnaast is het pak goed te combineren met kleuren zoals lila, geel en groen. Ik heb het pak inmiddels al een aantal keer gedragen en krijg telkens complimenten. Super leuk! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en ga hem in de lente en zomer geregeld dragen!

Wat vind jij van dit prachtig damespak van Loavies?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

4 Reacties

  1. 1 juni 2021 / 10:14

    Dit pak staat je echt zo mooi! En hoe kleurrijk voor de zomer! 🙂

    • 1 juni 2021 / 21:57

      Ik vond hem op Instagram al mooi! Leuk dat je er ook een blog over geschreven hebt!