fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

MAC Magic Extension Mascara

MAC Magic Extension Mascara

Turn up your lashes to full volume! Zo begon het persbericht dat ik een tijdje terug ontving over de MAC Magic Extension Mascara. Uiteraard trok dit letterlijk meteen mijn interesse! Sowieso ben ik dol op MAC Cosmetics maar nog nooit eerder testte ik een mascara van het merk. Stiekem stond ik dan ook echt te popelen! Gelukkig werd de mascara mij toegestuurd en ben ik gelijk aan het testen geslagen. Ben jij benieuwd naar deze gloednieuwe MAC Magic Extension Mascara? Lees mijn uitgebreide review.

Mascara van MAC

De verpakking is zeker in your face. Normaliter ben ik zwart en wit van MAC gewend maar voor deze mascara hebben ze gekozen voor een felle, gele verpakking. Het ziet er flitsend uit en ik kan me voorstellen dat deze mascara absoluut uit de schappen knalt! Deze MAC Magic Extension Mascara heeft een 5mm Fibre formule wat dus betekend dat er vezels aan de formule zijn toegevoegd. Daarnaast is er ook een kleurversterkend Crystal Elixir-poeder toegevoegd aan de formule om het zwarte pigment in de wimpers te intensiveren.

Ditch your false lashes!

Dat is natuurlijk nogal een uitspraak. Is er letterlijk een mascara op de markt die nep wimpers kan vervangen? Ik ben benieuwd! MAC beweert in ieder geval dat 90/90% beweert dat deze mascara echt over-the-top volume creëert met wimpers die langer, voller en gelift ogen.

MAC Magic Extension Mascara

Het borsteltje stelt mij in ieder geval meteen gerust. Mascara’s met dit soort borsteltjes zijn altijd mijn favoriet. Het is een vrij recht borsteltje met haartjes die aan het uiteinde mooi taps toeloopt. De mascara zelf, de huls, ziet er ook goed uit. Een soort zilver/zwart spacend patroon met neon gele letters. Het ziet er echt heel erg fancy uit!

MAC Magic Extension Mascara

Op de bovenste rij zie je mijn wimpers zonder mascara. De middelste rij laat mijn wimpers met één laagje mascara op de bovenste wimpers zien. Op de onderste rij zie je mijn wimpers met twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

MAC Magic Extension Mascara review

Tsja, en wat vind ik van deze mascara van MAC? Dat is natuurlijk de vraag! Ik kan eerlijk gezegd niet anders zeggen dan dat ik ontzettend enthousiast ben. Ik heb vaker fibre mascara’s getest en vind het resultaat hier eigenlijk altijd heel erg rommelig van. Echter is dat met deze mascara van MAC echt totaal niet het geval. Mijn wimpers krijgen mooi volume en lengte en aan twee laagjes heb ik absoluut voldoende. Daarnaast vind ik het borsteltje ook ontzettend fijn werken. Oké, vervangen van nepwimpers is wellicht ietwat overdreven. Maar eerlijk is eerlijk, dat had ik ook wel verwacht. Neemt niet weg dat ik dit echt een hele fijne mascara vind en ik deze de komende tijd heerlijk ga gebruiken!

Deze MAC Magic Extension Mascara kost € 27,- en is uiteraard te koop bij MAC Cosmetics. 

Welke mascara gebruik jij op dit moment dagelijks? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 26 mei 2021 / 10:23

    Oh wauw, wat een beauty! Deze ga ik zeker onthouden. 🙂