fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Favorieten van juni 2020

Dit was hem alweer, juni! De maand waarin het officieel zomer is geworden en waarin ik heerlijk heb genoten van een vakantie in Zuid-Frankrijk. Want jawel, half juni gingen de grenzen eindelijk weer open en daar hebben wij direct gebruik van gemaakt. Het is tijd om de maand juli in te gaan en dat doe ik niet zonder mijn favorieten van juni 2020 te hebben besproken. Lees je met mij mee?

Maripé Loafers

Qua schoenen zijn dit absoluut mijn gloednieuwe Maripé Loafers. Het is, om precies te zijn, de ‘beige loafer 30180’. Dit model is vervaardigd uit topkwaliteit leer met een metallic gouden krokodillenprint. Het gouden bitje op de wreef maakt de loafer helemaal af. De schoen is leergevoerd en heeft een vast voetbed. De neus is rond met een houten hakje van 2 cm. en verder is de zool van rubber. De loafers zitten echt direct als gegoten. #yes! Ze zijn dus van het merk Maripé en ik heb ze via Omoda.

Ben jij benieuwd hoe ik deze Maripé Loafers combineer? Bekijk deze outfit.

Ring van iXXXi Jewelry

In mei heb ik, voor een samenwerking, een bezoekje gebracht aan het hoofdkantoor van iXXXi Jewelry. Hier heb ik een hele leuke rondleiding gehad en mocht ik onder andere een ring van iXXXi Jewelry samenstellen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm fan ben geworden van dit merk. Daarnaast ben ik heel erg blij met mijn gekozen ring en ik heb hem de hele maand juni gedragen. Absoluut onmisbaar dus in dit lijstje.

Wil jij de rest van mijn sieraden van dit merk zien? Bekijk dan mijn artikel over iXXXi Jewelry.

Ticket to Ride & Azul

In april schreef ik een artikel waarin ik leuke spelletjes voor 2 personen heb uitgelicht. Op dat moment was de lockdown omtrent corona net begonnen en waren we massaal op zoek naar leuke activiteiten in huis. Uiteraard kom je dan al snel bij de good old bordspelletjes terecht. De spellen Ticket to Ride & Azul zijn op dit moment nog steeds enorm favoriet bij ons thuis. We hebben ze beide ook meegenomen op vakantie naar Zuid-Frankrijk en dus konden ze zeker niet in dit rijtje ontbreken.

  • Azul kost op dit moment € 33,95 op Bol.com (15% korting)
  • Ticket to Ride Europe kost op dit moment € 36,99 (18% korting)

Maxidress van By Rych

Begin deze maand ontving ik deze prachtige maxidress van By Rych. Je hebt hem al voorbij zien komen in mijn OOTD De perfecte maxidress. Het is wat mij betreft ook echt de perfecte maxidress. Ik vind het een super leuk printje en het model vind ik echt perfect. Hij zit super comfortabel en heerlijk luchtig. Daarnaast vind ik ook de lengte echt precies goed. Oftewel; niets op aan te merken. Het leuke is dat ik van By Rych 50 euro shoptegoed mag weggeven. Klik even op de bovenstaande instagrampost om te zien hoe je meedoet. De winactie loopt vandaag ten einde dus doe gelijk mee!

HEMA 100% vegan handcare

HEMA 100% vegan handcare

Als laatste zet ik graag nog even de HEMA 100% vegan handcare in het zonnetje. Op dit moment smeren we onze handen natuurlijk iedere 5 minuten in met desinfecterende handgel. Hierdoor krijgen ze het natuurlijk best flink te verduren en vandaar dat ik op dit moment in iedere tas wel een tube handcrème heb zitten. Herkenbaar? Deze producten van HEMA zijn in ieder geval bij mij heel goed in de smaak gevallen. Handen wassen blijft natuurlijk zeer belangrijk dus ook deze heerlijk geurende zeep is een aanradertje.

Favorieten van juni 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van juni 2020! Als je één favoriet van juni mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

1 Reactie

  1. 30 juni 2020 / 10:50

    De ring is erg mooi. Mijn eigen favoriet is de sims 3, weer helemaal herontdekt tijdens corona