fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Maak kennis met het merk iXXXi Jewelry

Maak kennis met het merk iXXXi Jewelry

 

Zo nu en dan plaats ik een artikel online met als titel: ‘Maak kennis met het merk…’ Dit doe ik eigenlijk alleen als ik het idee heb dat ik een merk heb ‘ontdekt’ waar ik dusdanig enthousiast over ben dat ik er uiteindelijk dus ook echt een artikel aan wijd. Bij iXXXi Jewelry is dit 100% het geval. Oftewel; Maak kennis met het merk iXXXi Jewelry en lees mee.

Maak kennis met het merk iXXXi Jewelry

iXXXi JEWELRY is een sieradenmerk met een uitgebreide collectie verwisselbare ringen, kettingen en armbanden. Het is een Nederlands merk dat bekend is geworden door het verwisselbare ring concept. Dit concept bestaat uit een basisring waarmee je, door middel van verschillende vulringen, steeds een nieuwe ring kunt samenstellen. Door dit concept is er eigenlijk voor iedere look en ieder wat wils een iXXXi ring samen te stellen. Naast ringen heeft het merk ook kettingen, armbanden en oorbellen in de collectie. De sieraden zijn allemaal stainless steel sieraden met een zilver-, goud-, rosé of zwartkleurige plating.

Een tijdje terug ben ik op bezoek geweest bij het hoofdkantoor van iXXXi Jewelry waar ik een super leuke rondleiding en uitgebreide uitleg van het merk kreeg van Iris en Melanie. De focus werd gelegd op de gloednieuwe collectie, namelijk de Paradise collectie. Na het zien van schelpjes, palmbomen en flamingo’s werd ik direct al super enthousiast. Uiteindelijk mocht ik o.a. ook mijn eigen ring samenstellen en dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het merk heeft zo’n gigantisch assortiment dat je in het begin echt niet weet waar je moet kijken. Gelukkig hebben zij hier online een hele handige ringgenerator op bedacht. Zo kun je continu zelf vulringen toevoegen aan een basisring tot je jouw perfecte combinatie hebt gevonden.

Ringen

Na het bekijken van al dat moois heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken. Ik ben allereerst gegaan voor een gouden basisring. Hier heb ik in totaal 5 vulringen aan toe kunnen voegen. De samenstelling van mijn ring is als volgt:

 • Base ring 10 mm
  • Symbol sea star
  • Ceramic pink paradise
  • Symbol sea shell
  • Ceramic sand shell
  • Pink 1 stone crystal

Hoe mega leuk? Ik ben echt heel erg blij met het resultaat van mijn eigen samengestelde ring. Hiernaast heb ik er nog een enkele ring aan toegevoegd om deze ringparty helemaal compleet te maken. Dit is de ‘Symbol flamingo’. De vulringen komen allemaal uit de Paradise collectie en hierdoor is het natuurlijk wel een hele zomerse ring. Dit komt vooral door het schelpje en door het zeesterretje.

Vandaar dat ik, hiernaast, ook twee wat neutralere vulringen heb gekozen. Namelijk:

 • Yellow shell stone square
 • Top Part Dancing Base + Top part yellow shell

Zo kan ik, in de herfst en winter, de ring op een andere manier combineren.

Ketting

Naast deze prachtige basisring en verschillende vulringen ben ik nog meer verwend door iXXXi Jewelry. Ik mocht hiernaast namelijk nog een sieraad uitkiezen en ik had de keuze uit een armbandje, enkelbandje, oorbellen of een ketting. Na wat wikken en wegen ben ik gegaan voor een ketting.

De kettingen kun je wederom ook eindeloos combineren. Je kunt kiezen uit verschillende basiskettingen waar je dan vervolgens je eigen ‘charm’ of ‘pendant’ aan kunt hangen. Door middel van een ‘loop’ klik je deze aan de ketting. Mijn keuze is gevallen op deze combinatie:

 • Necklace chain top part base 40 cm + Top part facet champagne
 • Charm sea star + Loop
Je hoort het al, ik ben ongelofelijk enthousiast geworden van het merk iXXXi Jewelry. Ik vind het hele idee van je eigen sieraden samenstellen en het eindeloos kunnen combineren hiervan een super leuk concept. Sinds ik deze prachtige set heb ontvangen heb ik de sieraden non stop gedragen en er in mijn omgeving al heel wat complimentjes over gehad. Ben jij nu net zo enthousiast als ik en wil jij weten waar iXXXi Jewelry allemaal wordt verkocht? Kijk dan even online op de store locator. Hier kun je vinden wat de dichtstbijzijnde iXXXi dealer is in jouw omgeving die het merk verkoopt.

Maak kennis met het merk iXXXi Jewelry! Kende jij het merk al?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

 1. 2 juli 2020 / 12:42

  Super leuke items. Ik draag alleen nooit veel sieraden. Meestal alleen oorbellen en een horloge…

 2. 25 juni 2020 / 08:31

  Wat prachtig! Ik kende het nog niet. 🙂