fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD De perfecte maxidress

OOTD De perfecte maxidress

Als je mijn instagram en blog al een flinke tijd volgt dan weet je dat ik dol ben op jurkjes. De laatste tijd draag ik het liefst een midi of zelfs een maxi variant. Vandaag ga ik je mijn nieuwe aanwinst laten zien, namelijk mijn gloednieuwe, perfecte maxidress. Daarnaast heb ik ook nog een hele leuke winactie voor jullie waarmee je 50 euro shoptegoed kunt winnen. Ben jij benieuwd naar de jurk en kun jij wel wat shoptegoed gebruiken? Lees dan zeker verder!

OOTD De perfecte maxidress

Deze maxidress is de perfecte jurk voor een heerlijke zomerse dag. Het is dus een lange maxi jurk die, bij mij, valt tot de enkel. Ik ben 1.78m en de jurk is verkrijgbaar in een Onesize. Hij heeft een super leuke frisse print waarin roze, rood en goud worden gemengd. Hij heeft aan de voorkant een overslag en je accentueert je taille extra door het strikceintuur. Wat ik extra fijn vind is dat dezer jurk korte mouwen heeft. Mijn meeste maxi jurken hebben lange mouwen dus dit is een fijne afwisseling.

Ik combineer deze jurk met voornamelijk goud. Logisch natuurlijk aangezien er ook een fijn, goud geweven draadje in de stof zit. Mijn slippers zijn van VeroModa en de merken van de rest van de sieraden kun je hieronder terugvinden in het lijstje met de details.

Winactie

Zoals gezegd mag ik 50 euro shoptegoed weggeven van By Rych.

Wil jij kans maken op dit shoptegoed? Volg de onderstaande stappen ⤵️
1. Like & save deze post + deel hem in je verhaal
2. Volg mijn insta & @by_rych.nl
3. Tag minstens 3 fashionbuddies die deze Winactie ook te gek gaan vinden!

Deze Winactie loopt tot 30 juni! De winnaar wordt daarna zsm bekend gemaakt X

 

Je hoort het al, ik ben erg blij met mijn nieuwe maxidress. Deze ga ik de aankomende tijd absoluut vaak dragen!

Details

Dit was hem, mijn OOTD De perfecte maxidress. Wat vind jij van de jurk? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 17 juni 2020 / 11:59

  Oh wat een gave jurk, staat je goed. Nu ik zwanger ben zijn dit eigenlijk de enige normale jurken die ik aan kan haha. Dus ik ga snel in de shop stiekem en een kansje wagen via Insta! <3

 2. 16 juni 2020 / 14:28

  Staat je heel leuk, deze jurk! Ik houd echt van langere jurken en rokken, dan hoef je niet zo op te letten of alles nog op z’n plek zit 🙂

 3. 16 juni 2020 / 10:12

  Die is inderdaad perfect, staat je prachtig. Hele mooie jurk!
  Liefs