fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

OOTD Mijn eerste paar loafers

OOTD Mijn eerste paar loafers

Vorige week was het zover, ik ontving mijn eerste paar loafers. Zoals jullie wellicht weten ben ik al een tijdje lid van de Omoda Friends. Een super toffe samenwerking met Omoda! Eens in de zoveel tijd mag ik een nieuw paar schoenen uitzoeken en dit keer koos ik voor een paar loafers. Stiekem had ik deze al een tijdje op het oog. In dit artikel laat ik ze graag aan je zien. Let’s GO! 

OOTD Mijn eerste paar loafers

Deze loafers zijn van het merk Maripé. Om precies te zijn de ‘beige loafer 30180’. Het is een model dat is vervaardigd uit topkwaliteit leer met een metallic gouden krokodillenprint. Op de wreef heeft hij een gouden bitje. De schoen is leergevoerd en heeft een vast voetbed. De neus is rond met een houten hakje van 2 cm. en verder is de zool van rubber. De loafers zitten echt direct als gegoten. #yes!

Juist van de print en de combinatie van de kleuren was ik direct enorm gecharmeerd. In de zomer draag ik graag beige en wit en altijd gouden sieraden. Deze loafers kan ik eindeloos combineren. Een simpele outfit kunnen ze net even die extra touch geven. Ben jij iets minder gecharmeerd van het printje? Goed nieuws! De loafers zijn er ook in het zwart en in cognac.

Benieuwd naar de loafers? –> omoda.nu/lindsey-maripe

In dit lookje combineer ik ze echter niet met wit en beige. Ik combineer ze met een super leuk spijkerjurkje van Guts & Gusto. Door het rieten tasje komt de kleur toch nog een beetje terug. Daarnaast vind ik ze gewoon erg leuk afsteken bij dit jurkje.

Je hoort het al, ik ben erg blij met mijn eerste paar loafers. Deze ga ik de aankomende tijd absoluut vaak dragen!

Details

Dit was hem, mijn OOTD Mijn eerste paar loafers! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 9 juni 2020 / 06:35

    Ze zijn wel erg mooi en staan superleuk bij je jurk!