fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset

Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset

Jeetje, ik was even terug aan het zoeken in mijn archief op mijn blog en kwam erachter dat het al heel erg lang is geleden dat ik een artikel heb geschreven in de categorie ‘nagellak’. Vandaag komt daar eindelijk weer eens verandering in. Ik ga jullie alles vertellen over de Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset. Een flinke tijd terug (2016!) heb ik de Pink Gellac Gel Polish Starter Kit gereviewd en nu is het dus tijd voor deze Premium Starterset. Ben jij benieuwd naar deze set? Lees dan nu zeker verder.

Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset

In mijn vorige artikel over een Starter Kit van Pink Gellac heb ik stap voor stap het proces van het aanbrengen van gellak besproken. Ben je daar benieuwd naar en heb je nog helemaal geen ervaring met gellak? Lees dan zeker dat artikel. In dit artikel ga ik het echt hebben over de Uncovered kleuren en over de gloednieuwe Pink Gellac Pro LED Lamp.

Inhoud van de Set 
 • Pink Gellac Pro LED Lamp
 • 105 Blush Orange 15 ml
 • 166 Vintage Nude 15 ml
 • 168 Elegant Taupe 15 ml
 • 228 Creamy Mauve 15 ml
 • Cuticle Oil 15 ml
 • Primer 15 ml
 • Base Extend 15 ml
 • Ultra Shine 15ml
 • Cleaner 100 ml
 • Remover 100 ml
 • 50 x Luxe Nail Wipes
 • 3 x Orange Woodsticks
 • Nagelvijl 180-240
 • Polijstblok
 • Nagelwiel

Deze starterset is een grote, vierkanten kartonnen doos. Hieromheen zit een plastic omhulsel waarop direct duidelijk wordt gemaakt dat het gaat om de ‘Uncovered’ variant. Deze benaming wilt alleen iets zeggen over de kleuren die in de set zitten. Er zijn namelijk verschillende soorten startersets en bij iedere set krijg je vier startkleuren. Ik heb dus gekozen voor deze Uncovered set aangezien deze vier kleuren mij het meest aanspraken. Het zijn hele mooie, neutrale kleuren in roze tinten. Naast deze set hebben ze nog twee sets, namelijk:

 • Dynamic
  • met de kleuren; groen, zwart, paars en roze
 • Elegant
  • met de kleuren; nude, roze, rood en paars

Pink Gellac Pro LED Lamp

Pink Gellac heeft twee LED lampen in het assortiment, namelijk de Pink Gellac LED Lamp en de Pink Gellac Pro LED Lamp. De Pro LED Lamp is een gloednieuwe lamp en daar was ik direct heel erg nieuwsgierig naar. Deze grote LED lamp schakelt automatisch aan zodra je je hand in de lamp steekt. Hij is voorzien van drie verschillende uithardtijden, namelijk 30, 60 en 90 seconden. Door het kort aanraken van de aan/uit-knop kun je de gewenste tijd kiezen. De bodem van de lamp is magnetisch waardoor deze ook perfect geschikt is om gellak aan te brengen op je teennagels. In vergelijking met de Pink Gellac LED Lamp vind ik persoonlijk de Pro variant veel fijner werken en het hierdoor ook absoluut de moeite waard om te investeren in een Premium starterset. Na het aanbrengen van de gellak blijft dit zeker minimaal 14 dagen zitten. Soms lukt het me zelfs om dit te rekken tot 3 weken. Ideaal!

De Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset is te verkrijgen via Pink Gellac. De oorspronkelijke prijs is €215,- maar op dit moment scoor je hem met 25% korting voor maar €161,-

Ik ben erg blij met deze Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset. Draag jij weleens gellac? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 30 juni 2020 / 10:09

  Mooie kleurtjes zitten er in de set! Ik wissel veel tussen gellak en gewone nagellak, vind allebei zo zijn voor- en nadelen hebben :).