fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Bondi Sands Suncare Producten

Bondi Sands Suncare Producten

Zon, zee en strand, de zomer is officieel begonnen. Ik heb zelfs al genoten van een heerlijke week in Zuid-Frankrijk. Het weer was hier fantastisch en uiteraard heb ik de Bondi Sands Suncare Producten meegenomen in mijn koffer. Zeg eens eerlijk, hoe tof zijn deze productfoto’s geworden aan de Gorges du Verdon? In dit artikel ga ik vier verschillende producten bespreken. Van een zonneolie, tot een lotion en een after sun. Let’s Go! 

Bondi Sands Suncare Producten

Bondi Sands Suncare Producten

Bondi Sands is het nummer één self tanning merk van Australië. Het merk breidt haar range uit met de lancering van deze innovatieve zonnebrandlijn. Door je huid goed en verantwoord te beschermen tegen de zon hoef je hem niet te vermijden maar kun je er heerlijk van genieten!

Dit zijn overigens niet de eerste producten die ik review van Bondi Sands. Eerder reviewde ik al onder andere de Bondi Sands Self Tan Foam.

Protect & Tan

Een wereldwijde primeur! Deze spray-on olie met SPF 15 is niet vet en bevat self tanning ingrediënten om een natuurlijke gouden gloed op te bouwen, terwijl je beschermd blijft tegen felle UV-stralen. Door de zelfbruinende ingrediënten wordt je sneller bruin en wordt er een gouden gloed op je huid gecreëerd. Het is dus een zonbescherming en een selftan in één. Deze olie beschermt tegen UVA en UVB stralen.

Zonnebrandolie SPF 30

Onze zonnebrandspray op oliebasis droogt snel, biedt een breed spectrum UVA & UVB bescherming en is twee uur lang waterbestendig. Deze olie heeft SPF 30 en laat de huid gehydrateerd en beschermt aanvoelen.

Zonnebrandlotion – SPF 30 & SPF 50+

Deze niet vette spray is beschikbaar in SPF 30 en SPF 50+. Met deze vier uur waterbestendige lotion met heerlijke zomerse geur bescherm je jezelf tegen UVA- en UVB-stralen. Ben je echt op zoek naar een hele goede beschermer? Dan zit je met deze SPF50 lotion natuurlijk helemaal safe.

After Sun Aloë Vera

Na blootstelling aan de zon is het altijd verstandig om jezelf in de avond in te smeren met een aftersun. Ik doe dit zelf altijd nadat ik uit de douche ben gekomen. Deze after sun bevat zelfs nog SPF30 en is ook waterbestendig. Aloë Vera zorgt voor een verkoelend effect en de aftersun hydrateert en geeft de huid een verzachtende verlichting na het zonnen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat peeling wordt voorkomen voor langer behoud van de teint.

Conclusie

Wat een heerlijke Bondi Sands Suncare Producten zijn dit! Ik ben ontzettend te spreken over de Bondi Sands Suncare Producten. Ik heb deze gehele lijn meegenomen naar Frankrijk en mijn vriend en ik hebben ze beide uitgebreid getest en gebruikt. De producten smeren makkelijk uit en de pompflacon werkt natuurlijk ideaal. De producten hebben ons goed beschermt tegen de zon en hebben een heerlijke tropische geur. Ik ben begonnen met factor 50 maar gedurende de vakantie heb ik deze afgebouwd naar SPF30 en vervolgens naar SPF15. Na het douchen heb ik mijzelf iedere avond ingesmeerd met de after sun. Ben je nog op zoek naar een goede lijn omtrent zonnebescherming? Dan is dit in ieder geval echt een aanrader!

  • Protect & Tan – €20,99
  • Zonnebrandolie – SPF 15 & SPF 30 – €13,99
  • Zonnebrandlotion – SPF 30 & SPF 50+ – €15,99
  • Aftersun – SPF 30 – € 16,50
    • Bondi Sands is verkrijgbaar bij Douglas.

Smeer jij jezelf altijd goed in met zonnebescherming?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: