fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Beautyfavorieten Juli 2019

Hello August, happy to see you. Ik moet eerlijk zeggen, juli is een hele fijne maand geweest. Ik heb heel veel stappen gemaakt met zowel mijn blog als instagram en ontzettend genoten van de heerlijke zomerse dagen. Stiekem heb ik ook heel veel zin in augustus, er staan leuke dingen op de planning. Maar natuurlijk laten we juli niet achter zonder de beautyfavorieten juli 2019. Lees je mee? Er zitten hele leuke aanradertjes tussen! 

Nieuwe skincare lijn van Trekpleister

Begin juli introduceerde ik in een artikel de nieuwe skincare lijn van Trekpleister. Sowieso, hoe tof ziet dit er uit? Even alle props voor Trekpleister! Ik heb alle producten inmiddels uitgebreid getest en ik ben er absoluut over te spreken. Mijn favoriete product is de scrubcrème met abrikoos. Deze gebruik ik op dit moment standaard 2 à 3 keer per week.

Nieuwe dames- en herengeur van Pepe Jeans

Oh yes! Perfume time! Ik ontving de nieuwe damens- en herengeur van Pepe Jeans. Hoe fantastisch ziet dit er uit? Naar mijn mening komen deze flacons zeker in aanmerking als ‘meest originele ooit’. Zowel de mannen- als de vrouwengeur is een echte aanrader. De laatste maand heb ik de vrouwenvariant erg regelmatig gebruikt. Het is een hele vrouwelijke, zachte en sensuele geur. #loveit

Nieuwe zomerjurkjes van My Jewellery

Oké, het is geen beautyitem maar absoluut onmisbaar in dit rijtje. Ongeveer half juli kwam het artikel online waarin ik mijn nieuwe zomerjurkjes van My Jewellery liet zien. Nou, geloof me, ik heb de afgelopen tijd bijna in deze drie jurkjes geleefd. Ik vind ze zo ontzettend leuk, zijn lekker luchtig en fris en zitten heerlijk. Perfect voor een zomerse dag en leuk met zowel slippertjes als sneakers. Heb jij de jurkjes al gespot in mijn Instagram Feed? @lindseybeljaars

La Roche-Posay Hyalu B5 dag- en oogcrème

Dit is een merk dat ik al zo lang ken, La Roche-Posay. Ik ontvang hier geregeld nieuwe producten van en ik ben hier eigenlijk altijd over te spreken. Begin juli startte ik met het uittesten van de La Roche-Posay Hyalu B5 dag- en oogcrème. Twee producten die ik nu een tijdje in mijn skincare routine heb zitten en die natuurlijk niet voor niets in dit lijstje staan.
Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF30

Juli kende heel veel warme dagen met als klap op de vuurpijl de drie extreem tropische dagen. Ik heb eigenlijk weinig make-up of andere producten gedragen gedurende deze dagen. Wat ik wel heel veel gesmeerd heb is natuurlijk zonnebrand en deze Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF30 is hiervoor mijn absolute favoriet.

Beautyfavorieten Juli 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten Juli 2019! Als je één beautyfavoriet van juli mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. Jeanelle
  2 augustus 2019 / 08:05

  Ik ben heel erg benieuwd naar de producten van Trekpleister. Maar de luchtjes van Pepe Jeans staan ook zeker op mijn lijstje.

 2. 1 augustus 2019 / 09:59

  Leuke post! Lekker geurtje hé, die van Pepe. Je jurkjes vind ik ook érg leuk. 🙂

 3. Gaby
  1 augustus 2019 / 08:55

  La roche posay hyalu B5 huid kan nooit genoeg vocht krijgen