fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Nieuwe skincare lijn van Trekpleister

Nieuwe skincare lijn van Trekpleister

Twee weken geleden ontving ik een mega leuk mailtje. Trekpleister introduceert namelijk een gloednieuwe skincare lijn. Of ik het leuk vond om deze lijn te ontvangen en er iets over te schrijven. Uiteraard was mijn antwoord hier ‘ja’ op en bij deze. De introductie van de nieuwe skincare lijn van Trekpleister. Geloof me, dit is het lezen waard!

Nieuwe skincare lijn van Trekpleister

Hoe leuk ziet deze lijn eruit? Er is gebruik gemaakt van donkerbruin glas in de vorm van potjes en flacons. Daarnaast zie ik direct allemaal hele fijne ingrediënten zoals abrikoos, tea tree, amandel en aloë vera. De lijn is prachtig vormgegeven als je het mij vraagt. Hier houdt ik echt van!

De lijn is geïnspireerd op de natuur en ook nog eens super budget. Oh en alle producten zijn dermatologisch getest!

Nieuwe skincare lijn van Trekpleister

Scrubmasker met houtskool

Tijd om je huid echt te zuiveren met een scrubmasker. Dit masker is verrijkt met houtskool, een ingrediënt dat echt bekend staat om haar absorberende- en zuiverende werking. Het is een masker dat dus licht scrubt en hij reinigt en verzorgt je huid intensief terwijl hij de dode huidcellen verwijderd. Hij is vooral geschikt voor een onzuivere huid.

Nieuwe skincare lijn van Trekpleister

Behandelingsolie met tea tree 

Echt last van een onzuivere huid? Ga dan eens aan de slag met deze behandelingsolie die speciaal is gericht op het bestrijden van puistjes en mee-eters. Het ingrediënt ’tea tree’ staat bekend om haar anti-bacteriële en ontstekingsremmende werking. Je brengt deze olie direct aan op het gebied waar je last hebt van puistjes en/of mee-eters.

Huidolie met amandel 

Deze huidolie is erg licht, trekt heel snel in en is bedoeld om de huid zachter en gladder te maken. De zoete amandelolie staat bekend om haar verzachtende en voedende eigenschappen. De olie is geschikt voor ieder huidtype.

Wasgel met tea tree

Deze wasgel is verrijkt met tea tree, is zeepvrij en verwijdert overtollig talg en onzuiverheden. Daar wordt iedere huid blij van! Deze wasgel is geschikt voor de dagelijkse reiniging van de onzuivere huid.

Reinigingslotion met tea tree

Deze reinigingslotion reinigt en zuivert uiteraard de huid maar verwijdert ook de laatste sporen make-up. Een reinigingslotion die dus ook prima als make-up remover te gebruiken is. Handig!

Scrubcrème met abrikoos

Hoe lekker klinkt dit? Het is een scrubcrème die er vooral op is gericht om dode huidcellen te verwijderen. De crème is verrijkt met gemalen abrikozenpit en zorgt voor een fijne, exfoliërende werking.

Scrubcrème met tea tree 

De scrubcrème is er ook in een tea tree variant en die zorgt voor een diepe en grondige werking. De scrubdeeltjes verwijderen uiteraard, net als de abrikoos-variant, de dode huidcellen.

De scrubcrèmes kunnen 1 tot 2 keer week worden gebruikt op een vochtig gezicht. 

Dagcrème met aloë vera

Aloë Vera staat bekend om haar voedende en verzachtende eigenschappen. Deze dagcrème ondersteunt de vochtbalans en bereikt een zachte en soepele huid.

Dag- en nachtcrème met tea tree

Deze crème is zowel voor dag- als nacht geschikt. De formule is niet vet en hij biedt een complete, dagelijkse verzorging. Een twee-in-één product dus, handig!

Conclusie

Wat ontzettend leuk dat ik één van de eerste mocht zijn om deze lijn uit te testen. Nog veel leuker is eigenlijk dat deze producten nu in de schappen van Trekpleister liggen. Ik vind de lijn tot nu toe echt heerlijk. De dag- en nachtcrème heb ik iedere dag in gebruik, de wasgel gebruik ik onder de douche en de reinigingslotion om mijn make-up te verwijderen. De scrubs heb ik nu ook een aantal keer gebruikt en vooral de abrikoos-variant is mijn favoriet. Dat zal voornamelijk door de geur komen, die is heerlijk!

Ieder product uit deze Nieuwe skincare lijn van Trekpleister kost € 1,99. Uiteraard zijn de producten gewoon te koop bij de Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Je kunt ze ook online bestellen via Trekpleister.nl

Heb jij de producten al gespot bij Trekpleister? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

1 Reactie

  1. 3 juli 2019 / 20:00

    Die abrikozen scrub lijkt mij erg fijn! 🙂