fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Nieuwe zomerjurkjes van My Jewellery

Yes! Het was weer tijd om mijn kledingkast aan te vullen met nieuwe jurkjes. De laatste tijd ben ik helemaal gek op jurkjes en eigenlijk loop ik, op een zomerse dag, nergens anders meer in. In totaal heb ik drie nieuwe zomerjurkjes van My Jewellery toegevoegd aan mijn kledingkast en in dit artikel laat ik ze je alle drie zien. Welke van de drie vind jij het leukst? Let me know!

Nieuwe zomerjurkjes van My Jewellery

Ik heb heel veel jurken in mijn kast, maar zodra het mooie weer begon realiseerde ik mij dat mijn meeste jurken met lange mouw zijn. Veel te warm met 25 à 30 graden! Tijd dus om ook wat zomerjurkjes met korte mouw aan mijn kledingkast toe te voegen. Er is natuurlijk geen winkel waar je deze beter kunt scoren dan bij My Jewellery.

Rode overslagjurk bloemen 

Op dit jurkje viel mijn oog echt direct. Het is zo’n schattig jurkje die perfect is voor de zomer. Het printje sprak me gewoon direct aan. Het is een rode jurk met een bloemetjes print in een overslag model. De overslag zit vast waardoor het lint dus puur voor de sier is. De rok kan dus niet ‘open waaien’, en dat is erg prettig. De pasvorm is echt prachtig, hij is mooi qua lengte en ik ben er dan ook heel blij mee.

Zwart/witte jurk Bohemian

Ja, hoe leuk is deze? Op dit moment zijn die ‘gouden dots’ op jurkjes en rokjes natuurlijk helemaal on trend. Dit jurkje heeft een zwart/wit print en hierdoor is hij natuurlijk eindeloos te combineren. Hij heeft korte, wijde mouwen, heeft een elastieken band om de taille en ruffles aan de onderkant. De jurk sluit prachtig aan en zit echt heerlijk.

Witte geborduurde overslagjurk

Dit is de meest chique en romantische jurk van de drie. Ik was op zoek naar een wit jurkje en vind dit echt de perfecte variant! Dit is wel echt een overslagjurk waarbij de lint dus wel degelijk een functie heeft. Hij heeft een prachtige katoenen, geborduurde stof en is, naar mijn mening, echt het perfecte witte zomerjurkje. Het rokje heeft overigens een onderrokje waardoor hij niet doorschijnt!

Ik ben 1.78 en draag van ieder jurkje een maat S.

Welk jurkje is jouw favoriet?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

2 Reacties

  1. 19 juli 2019 / 10:41

    Ik denk de middelste, hoewel ik ze allemaal mooi vind. Ik houd van jurkjes! Deze zijn voor mij helaas wel net iets te kort.

  2. 18 juli 2019 / 15:54

    Dat witte overslag jurkje is erg leuk. Ik heb ‘m ook, maar moet hem nog laten vermaken omdat hij bij het decolleté zo wijd is. Zie dat jij er ook een hemdje onder hebt; handig!