fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

La Roche-Posay Hyalu B5 dag- en oogcrème

Mijn mening over anti-aging producten heb ik een tijdje terug gegeven in een artikel op mijn blog. Ik ben nu 25 jaar en gebruik ze absoluut preventief. Door het gebruik van anti-aging producten hoop ik het krijgen van rimpels nog even wat jaartjes uit te stellen. Vandaag review ik de La Roche-Posay Hyalu B5 dag- en oogcrème. Dit is zeker het lezen waard!

La Roche-Posay Hyalu B5 dag- en oogcrème

Dit merk staat meestal bekend als ‘dat merk dat te koop is bij de Apotheek’. Daar is niets van gelogen. Ik ken het merk al een hele lange tijd en ik heb er meerdere reviews van online staan op mijn blog. Een tijdje gelden reviewde ik uit dezelfde lijn het La Roche-Posay Hyalu B5 Serum en die heb ik destijds helemaal opgemaakt. Geloof me, dat wilt wat zeggen!

Vandaag is het de beurt aan de dag- en oogcrème uit de La Roche-Posay Hyalu B5 dag- en oogcrème. Wanneer we naar de verpakkingen kijken zie je direct dat dit de typische, welbekende La Roche-Posay verpakkingen zijn. Netjes in het wit, met een zwarte tekst en blauwe/zilveren accenten. Ik vind het er altijd heel clean uitzien en de vormgeving speekt mij altijd wel aan.

Dagcrème

Hyalu B5 dagcrème vermindert rimpels, herstelt de huid en
geeft de huid meer volume.

Deze dagcrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Een gevoelige huid stuurt meer energie naar het herstellen van inflammaties dan naar de aanmaak van collageen en elastine, hierdoor zul je eerder tekenen van huidveroudering zien bij een gevoelige huid. Hyalu B5 dagcrème is ontwikkeld voor een gevoelige huid met rimpels en verlies aan volume en elasticiteit.

Ik heb zelf geen last van een gevoelige huid maar uiteraard heb ik de dagcrème uitgebreid getest. Hij zit in een knijptube met een spits puntje waar je de crème ‘uitdrukt’. De crème is wit van kleur en ziet er een beetje jelly uit. Hij laat zich heel makkelijk aanbrengen en uitsmeren en voelt lekker fris en verkoelend aan.

Oogcrème

Hyalu B5 oogcrème vermindert rimpels, herstelt de huid en
geeft de oogcontour meer volume en een frisse uitstraling.

De huid rondom de ogen is 4x dunner dan waar dan ook in het gezicht. Het is dus niet gek dat hier wat extra aandacht aan besteed moet worden. Deze formule bevat twee pure soorten Hyaluronzuur en Vitamine B5. Dit zorgt ervoor dat de rimpels en fijne lijntjes rondom de ogen worden
verminderd, de huid zichtbaar voller lijkt en het helpt bij het herstel van de huidbarrière.

De oogcrème zit in een knijptube met een spits puntje waar je de crème ‘uitdrukt’. Hij is licht rozig van kleur en ziet er gelijk al heel erg dik en crème-achtig uit. Hij laat zich erg makkelijk aanbrengen en uitsmeren en je voelt hem nog wel eventjes op je huid zitten. Persoonlijk vind ik dit juist erg fijn dat om ik dan het gevoel krijg dat de crème echt zijn werk doet.

Conclusie

Fijn om weer een product van La Roche-Posay in mijn verzorgingsroutine te brengen. Ik ben tot nu toe nog nooit teleurgesteld door dit merk en na deze review zeker ook niet. Zowel de dag- als de oogcrème bevallen me namelijk ontzettend goed. De geur van beide producten is heerlijk, de dagcrème is fris en trekt lekker snel in en de oogcrème gebruik ik vooral s’avonds. Omdat hij vrij lang vettig blijft gebruik ik hem alleen voor het slapen gaan. In de ochtend gebruik ik een wat meer jelly-achtige crème die snel intrekt zodat ik direct verder kan met mijn make-up. Nog op zoek naar een fijne dag- en of oogcrème? Dan kan ik je deze La Roche-Posay Hyalu B5 dag- en oogcrème zeker aanraden.

Heb jij iets van La Roche-Posay in je skincare routine? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. VWillemse
    24 juli 2019 / 10:37

    Ik gebruik La Roche Posay vanaf ik begon met skincare te gebruiken.
    Eerst samen met Vichy nu samen met Eucerin.
    Soms probeer ik wel eens producten van Clinique of Dermalogica maar meestal kom ik toch weer terug bij La Roche Posay.