fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

Zo, de productnaam is weer een hele mond vol. Het is tijd om eens wat aandacht te schenken aan zonnebescherming. De zomer zit er bijna aan te komen en in deze periode van het jaar is er niets belangrijker dan je goed beschermen tegen de zon. Vandaag review ik de Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30. Een aanrader of niet? Ik vertel je er alles over!

Vichy zonnebrand

Ik heb het nooit onder stoelen of banken geschoven dat ik Vichy een ontzettend fijn merk vind. Wellicht ben ik door mijn schoonmoeder hier mee aangestoken aangezien zij zweert bij dit merk. Vaak spaar ik dan de producten van Vichy op om haar hier extra blij mee te maken. Het ontvangen van producten van dit merk is dan ook altijd heel erg fijn. Zo ontving ik laatst nog deze Vichy Minéral 89 Oogcontour Crème, wat echt een aanrader is.

Suns out, buns out! 

Een echte zonaanbidster, zo mag je mij wel noemen. Zodra de zon ook maar een beetje begint te schijnen trek ik het liefst mijn bikini aan om lekker wat zonnestralen mee te pikken. Meestal ben ik het na maximaal een half uur wel weer beu, maar dat terzijde. Onder andere door het bloggen heb ik geleerd hoe ontzettend belangrijk het is om je eigen goed te beschermen en in te smeren. De uitspraak ‘met factor 30 of 50 wordt je echt niet bruin’ is, naar mijn mening, dikke onzin! Het duurt wellicht wat langer maar ik zal nooit in de zon gaan liggen zonder goede bescherming.

Mijn standaard ritueel is eigenlijk als volgt: de eerste periode van de lente/zomer smeer ik mij altijd in met factor 50. Na een tijdje, als ik wat bruiner ben, mijn huid gewend is aan de zon en de kans op verbranden een stuk minder is, bouw ik dit rustig af naar factor 30. Eerlijk gezegd ga ik nooit lager zitten dan factor 30. En geloof me, hiermee wordt ik absoluut lekker bruin! #sunkissed

Deze waterbestendige zonbeschermingsspray is verrijkt met hyaluronzuur, en voorkomt dat de huid uitdroogt door zout of chloor. Daarnaast beschermt deze zonbeschermingsspray jouw huid natuurlijk optimaal tegen de schadelijke effecten van de zon.

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

Hoe goed klinkt dit? Natuurlijk heb ik de zonnebrand uitgebreid getest. Dit kon ik goed doen aangezien ik afgelopen week genoten heb van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk. Oftewel; bikini aan en smeren maar! De zonnebrand zit in een sprayflacon en dat is voor mij gelijk een pluspunt. Zodra je de zonnebrand aanbrengt op je huid is hij wit van kleur maar gelukkig laat hij zich heel erg makkelijk uitsmeren en trekt hij, zonder een witte waas achter te laten, mega snel in. Zo plakt er niet meteen een kilo zand op je wanneer je op het strand ligt. #pluspunt Verder is de geur vrij neutraal en hij beschermt goed.

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

Ideal Soleil Onzichtbare hydraterende mist spray SPF 50

Naast deze Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30 heb ik nog een ander product ontvangen. Namelijk de Vichy Ideal Soleil Onzichtbare hydraterende mist spray SPF 50. Hier werd ik eigenlijk direct enthousiast van. Sowieso ben ik fan van spraymists maar met SPF50 is het natuurlijk helemaal fantastisch. Op zonnige dagen zorg ik altijd voor een goede SPF onder mijn dagcrème en make-up. Als je dan gedurende de dag je zonnebrand wilt bijwerken is dat, zeker met foundation op, nogal lastig. Hoe handig is het dan als je met deze spraymist SPF50 over je gezicht kunt aanbrengen? Heel erg goed over nagedacht, echt een musthave! De flacon sprayt heel makkelijk, laat in eerste instantie een glowy laag achter maar deze trekt snel in. Wederom is het product niet plakkerig, ruikt hij heel neutraal en beschermt hij goed. 

Yes! Ik ben super enthousiast over deze Vichy zonnebrand!

Bescherm jij je altijd goed tegen de zon? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. Beauty By Bibi
  5 juni 2019 / 22:10

  Deze klinken echt top! Vichy heeft altijd mooie producten; tot nu toe is nooit iets tegengevallen. Mooie fotos gemaakt!

 2. WILLEMSE
  5 juni 2019 / 11:19

  Heerlijk spul altijd van Vichy, het ruikt ook altijd zo lekker.
  Helaas zitten hun producten bommetje vol alchol denat waar ik niet (meer) tegen kan, zo jammer.
  Ik ben dus over moeten stappen op La Roche Posay en Avéne.
  Gelukkig is de Minéral 89 wel parfum en alcohol vrij, daar ben ik dan ook echt fan van.

 3. 5 juni 2019 / 10:41

  Jaa deze zijn zo fijn! Afgelopen weekend kwamen ze goed van pas. Hopelijk wordt het snel weer mooi weer<3