fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Nieuwe dames- en herengeur van Pepe Jeans

Nieuwe dames- en herengeur van Pepe Jeans

Wow! Het voelt letterlijk als een eeuwigheid geleden dat ik een artikel heb geschreven over nieuwe geuren. Gelukkig komt daar vandaag verandering in want ik vertel je alles over de gloed nieuwe dames- en herengeur van Pepe Jeans. En geloof me, dit artikel is het lezen waard!

Nieuwe dames- en herengeur van Pepe Jeans

Het persbericht trok mij direct aan. Eerlijk gezegd had ik nog niets gelezen over de geur of over de geurnoten maar kijk even goed naar de flacons. De prijs voor de meest bijzondere flacon gaat absoluut naar Pepe Jeans.

“LIFE SHOULD NOT JUST BE LIVED, IT SHOULD BE CELEBRATED”

Flacon voor haar

De vrouwelijke geur is geïnspireerd op een moderne cocktail. Ziet het er niet fantastisch en mega chique uit? Het glas van de flacon is volledig in prisma’s gesneden met een heldere roze kleur, de rosé gouden standaard maakt het helemaal af. De flacon staat als het ware op zijn kop, oftewel; de poot is de dop. Wanneer je deze eraf haalt komt de schattige, driehoekige parfum tevoorschijn. Wauw! Op den duur is het dus net alsof je al wat meer uit de cocktailglas hebt ‘gedronken’. Daar is over na gedacht.

Flacon voor hem

De mannelijke variant is geen cocktail maar een cocktailshaker. Shake, shake, shake!! De moderne shaker, met het kristal in prisma’s gesneden, komt in het meest opvallende Pepe Jeans denimblauw en heeft een zilver metalen kap. Shake it baby! Ik vind het er heel mannelijk en stoer uit zien. Tof gedaan!

Geurnoten voor haar 

Qua geurenpatroon is het ook een cocktail en bevat het een perfecte mix van ingrediënten die zowel vrouwelijk als erg origineel zijn. De mix bevat een fusie van amber en vanille versterkt met heerlijke tonen van amandelmelk, marshmallow en musk voor een zachte, intieme en absoluut verslavende finishing.

Geurnoten voor hem 

Wederom is dit een originele cocktail van diverse verrassende geuren. Het is lavendel gecombineerd met een twist van ondeugend ananassap en een oosters akkoord van warme vanille en gebrande koffie.

OMG! Ik ben echt he-le-maal weg van deze geur! Het is zo’n vrouwelijk, warme, zachte en ergens ook zoete geur. Dit is echt precies wat ik super lekker vind. Het doet me direct denken aan een zwoele zomeravond. Deze moet je echt gaan ruiken! Gelukkig heb ik de Eau de Parfum variant ontvangen en blijft hij heerlijk lang hangen. Ik ruik hem de gehele dag en alleen s’avonds spray ik hem nog lichtjes bij. De geur ‘voor hem’ is overigens ook echt een aanrader. Mijn vriend is er erg blij mee.

For Her 50ml EDP € 34,95 | For Him 50ml EDT € 34,95
For Her 80ml EDP € 44,95 | For Him 100ml EDT € 44,95

Verkrijgbaar bij Douglas 

Hoe tof zijn de flacons? Ik ben er dol op! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. Gaby
    19 juli 2019 / 14:12

    De flesjes zien er schattig uit alleen daarvoor wil je het al kopen