fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Boots BFF Summer Vibes Box Unboxing

Boots BFF Summer Vibes Box Unboxing

Herinner je mijn vorige Boots BFF Box Unboxing? Sinds een tijdje mag ik mij officieel Boots BFF noemen en ontvang ik eens in de zoveel tijd een mega toffe Boots BFF Box. Vandaag is het tijd voor de Boots BFF Summer Vibes Box Unboxing. Ben jij benieuwd naar de inhoud van deze box? Lees lekker mee.

Een verrassingspakket is natuurlijk altijd mega leuk om te krijgen. Het is iedere keer net een cadeautje! Deze box heeft als thema ‘summer vibes’ en hij is dus van de drogisterij Boots. Dit is een drogisterij die vooral bekend is in Engeland maar die ook gewoon in Nederland te vinden is! Oh en goed om te weten, je kunt online ook bestellen. Op naar de producten!

Champneys Citrus Blush Enlivening Hand Wash 250ml

Het eerste wat ik zie in de box is deze Citrus Blush Enlivening Hand Wash van het merk Champneys. Het woord ‘citrus’ spreekt me hierin echt direct aan. Het is een speciaal geformuleerde anti-bacteriële hand wash, die de frisheid van citroen en de energie van kruiden combineert. Met behulp van deze wash blijven je handen er stralend en verzorgd uitzien.

Je koopt hem voor € 6,95

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Facial Sun Protection Lotion SPF30 50ml

Natuurlijk kan er in een Summer Box eigenlijk geen zonnebrandcrème missen. Dit is een zonnebrand speciaal voor het gezicht met een SPF30. Top! De crème heeft een lichte textuur, trekt snel in en glimt niet. Hij kan ook prima aangebracht worden onder je make-up. Naar mijn mening kun je nooit genoeg smeren met zonnebrand dus deze gaat absoluut van pas komen.

Je koopt hem voor € 11,99

Botanics Hydration Burst Face Sheet Mask

Oh yes! Ik ben dol op maskertjes en een ‘hydratation burst’ kan ik, vooral in de zomer, zeker wel gebruiken. Dit maskertje van Botanics is een Sheet Mask maar hij heeft net even een extra ’twist. Hij heeft een extra gedeelte voor onder de kin en lusjes die je om je oren kunt doen. Ideaal! Hierdoor blijft het masker perfect op zijn plek zitten! Ik heb ontzettend genoten van dit masker, echt een aanrader! Na gebruik voelt mijn huid heel erg verzorgd en zacht aan.

Je koopt hem voor € 3,99

No7 Beautiful Skin Sumptuous Bath Milk 300ml

Het me-time momentje met het maskertje maakte ik compleet door een lekker bad te vullen en daaraan deze bathmilk van N07 aan toe te voegen. Wat me direct opviel is dat deze bath milk mijn huid ontzettend zacht maakt. De melk is verrijkt met rozenbottel en macadamia olie en hij heeft echt een heerlijke geur.

Je koopt hem voor € 10,95

Bts Blossom Dry Shampoo 200ml

Ah leuk! Iets van Boots Eigen Merk. Het is een droogshampoo waarbij de verpakking mij echt direct aanspreekt. Mega leuk toch? Zeker in de zomer maak ik heel veel gebruik van droogshampoo’s. Het is gewoon ideaal om tussendoor even snel een touch up te kunnen doen. De droogshampoo doet gelukkig ontzettend goed zijn werk en ruikt heerlijk.

Je koopt hem voor € 2,49

Boots Ingredients Coconut & Almond Lip Balm Stick

Yes! Dit komt goed van pas! Een lipbalm is voor mij letterlijk nooit overbodig. Ik heb er in iedere tas minimaal 1 zitten zodat ik nooit zonder zit. Deze lipbalm is verrijkt met kokosnoot & Amandel extracten. Hij voelt heerlijk aan op de lippen en blijft een flinke poos zitten. Tot nu toe bevalt de lip balm me erg goed.

Je koopt hem voor € 2,45

No7 Dramatic Lift Mascara Black

Mascara is, samen met wenkbrauwpoeder, een product dat ik echt letterlijk iedere dag gebruik. Er gaan dan ook flink wat mascara’s doorheen dus een nieuwe is altijd welkom. Deze belooft een verlenging van de wimpers tot 70%. Hij bevat flexibele polymeren en Keratine, om de wimper van de wortel tot de punt een boost te geven. Het gebogen borsteltje moet ervoor zorgen dat de wimpers van begin tot eind allemaal goed worden geraakt.

Eén mini minpuntje; bij een summer box had ik toch zeker een waterproof mascara verwacht!

Je koopt hem voor € 13,99

Tsja.. een mega leuke box weer toch? Ik ben eigenlijk met alle producten ontzettend blij. Het masker heb ik natuurlijk al gebruikt en hierover ben ik ontzettend te spreken. Evenals de bath milk die op dit moment een vast plekje heeft gekregen. De rest van de producten ga ik ook zeker gebruiken de komende tijd. Wil jij nog een uitgebreide review lezen van bijvoorbeeld de mascara? Laat me dit dan weten in de comments.

Let op: deze box is exclusief voor mij als BFF van Boots en zal dus niet in zijn geheel te koop zijn. Wel
kun je uiteraard de producten los kunnen shoppen op o.a. https://nl.boots.com/ !

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 2 augustus 2019 / 12:09

    Leuke box! Champneys is echt een heerlijk merk. 🙂

  2. 2 augustus 2019 / 09:08

    Ik ga er altijd heen in Engeland! Heerlijke producten. Wel jammer dat de link je niet naar de Boots site brengt!