fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Beautyfavorieten Juni 2019

Hallo Juli! Welkom! Eind juni is het officieel zomer geworden en het weer heeft ons daarin niet in de steek gelaten. Als het aan mij ligt zet dat in juli lekker door want ik ben gigantisch aan het genieten van het heerlijke zomerse week. Uiteraard sluiten we de maand niet af zonder mijn beautyfavorieten juni 2019. Lees je met mij mee? Het zijn allemaal heerlijke zomerse aanraders die zeker van pas gaan komen in juli!

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

De zon heeft zich natuurlijk, vooral afgelopen week, ontzettend goed kunnen zien. Oftewel: het was smeren geblazen! Nu ben ik hier altijd erg strikt in en vind ik het ontzettend belangrijk om mijzelf goed te beschermen tegen de zon. Ik heb dit gedaan met de Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30 en de Vichy Ideal Soleil Onzichtbare hydraterende mist spray SPF 50. Beide producten zijn mij ontzettend goed bevallen! 

Borotalco Deodeorant 

Met zon komt zweten automatisch om te hoek kijken. Uiteraard is het dan extra belangrijk om een hele fijne deodorant te gebruiken. Een tijdje terug ontving ik een pakketje met daarin de Borotalco Deodorant. Dit is de nummer 1 in Italië en is sinds kort ook te verkrijgen in Nederland. Het is een mega budgetproof merk en ik verwacht dat deze gaat veranderen in mijn ‘holy grail’. Geloof me, dit moet je proberen! De deodorant ruikt echt zalig en werkt als een tierelier!

Masque Me Up Aftersun Sheet Mask

Aftersun is misschien wel net zo belangrijk als zonnebrand zelf. Nadat mijn huid, de hele dag, aan de zon blootgesteld is geweest verzorg ik mijn huid altijd extra goed. Ik smeer dan eigenlijk iedere avond trouw met een goede aftersun of een extra vochtinbrengende crème. Masque Me Up heeft hiervoor het Aftersun Sheet Mask gelanceerd verrijkt met watermeloen- en kokossapextract. Een extra boost voor je gezicht! Ik heb deze getest na een middagje zonnen en ik kan je zeggen: ‘Dit Masque Me Up Aftersun Sheet Mask is een toppertje!’

Va Va Voom Bra

We gaan vrolijk door met de ‘zomeressentials’. Begin deze maand ontving ik de Va Va Voom Bra. Ik heb hier een uitgebreid artikel over geschreven die je hier kunt teruglezen. Het is een plakBH met een extra push up effect. Een plakbh is natuurlijk perfect in de zomer omdat je deze onder topjes/jurkjes kunt dragen waar een normale BH niet mooi bij staat. Ik heb hem de afgelopen tijd al heel wat keren gedragen en ik vind hem ontzettend fijn. Volgens mij hebben er ook een aantal meiden deze Va Va Voom Bra gekocht naar aanleiding van mijn artikel.

Shampoo Bar Honing 

Last but not least, de shampoo bar honing. Dit is voor het eerst dat ik een shampoo bar probeerde en geloof me, ik was vrij sceptisch. Toch ben ik helemaal om. Ik ben deze ‘honingschijf’ direct gaan gebruiken toen ik hem binnenkreeg en ik ben echt verrast door het resultaat. Ik gebruik altijd een conditioner en dat is met de shampoo niet nodig. Mijn haar voelt heel luchtig, ik heb het idee dat ik meer volume heb en mijn haar minder snel hoef te wassen. Daarnaast voelt het ontzettend verzorgd en alles behalve droog en bros aan. Ik ben er echt over te spreken!

Beautyfavorieten Juni 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten Juni 2019! Als je één beautyfavoriet van mei mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 1 juli 2019 / 21:39

  Ik heb ervaring met maar liefst twee toppers uit dit lijstje, de shampoobar en producten van Vichy. Leuk om te zien!

 2. 1 juli 2019 / 17:41

  Mooie favorieten! Ben ook erg benieuwd naar de Shampoo Bar 🙂
  Mijn favoriet op dit moment is mijn nieuwe MAC palette 🙂

 3. Gaby
  1 juli 2019 / 09:10

  Dan zou de honingbar zijn kan wel wat volume in mijn haar gebruiken