fbpx
18   36
59   260
41   85
60   178
40   227

Push Up Effect met de Va Va Voom Bra

De zomer staat bijna voor de deur en wij vrouwen gaan uiteraard weer massaal topjes en jurkjes dragen. Ken je die struggle van items die je bijna nooit draagt omdat je er geen juiste BH onder kunt vinden? Ik wel! Echter biedt de Va Va Voom Bra een oplossing en in dit artikel vertel ik je hier alles over. Lees je met mij mee?

Push Up Effect met de Va Va Voom Bra

Met een strapless bra kom je in veel gevallen al een heel eind. Echter houd ik altijd van jurkjes en topjes met een speciale achterkant en daarvoor moet je meer richting de plakbh’s. Deze Va Va Voom Bra is ook een plakbh maar dan met een extra touch, namelijk een push-up effect.

De beha komt binnen in een mooie, kartonnen verpakking. Ik vind deze heel erg leuk vormgegeven en hij past goed bij de beha. In de verpakking tref je direct de Va Va Voom Bra aan in een plastic verpakking. Het valt mij direct op dat de beha ontzettend stevig aanvoelt en dat ik direct denk: ‘Wauw, die is mooi!’ Ik heb hem besteld in een Cup C en je kunt hem bestellen van maat A t/m E.

Het is een comfortabele strapless en backless beha met een lichte vulling en volgens Magic Bodyfashion creëer je hiermee het decolleté van je dromen. Ik heb gekozen voor de Velvet Variant de kleur ‘Rose Velvet’ omdat ik hem hierdoor ook heel goed onder witte en lichte kleding kan dragen. In het midden van de BH zitten touwtjes en door deze aan te trekken creëer je jouw gewenste push-up effect. Aan de zijkant van de verpakking staat hier een duidelijke uitleg over.

Aan de binnenkant van de cups vind je huidvriendelijke, zelfklevende siliconen en dit zorgt ervoor dat de beha gedurende de dag goed blijft zitten. Deze siliconen is rond de tepels niet aanwezig voor optimaal draagcomfort. Daarnaast is dit direct een richtlijn hoe je de beha het beste kunt opplakken.

Natuurlijk is het dan ook even tijd om het Push Up Effect met de Va Va Voom Bra te laten zien. Zorg ervoor dat je de beha recht plakt en dan kan er eigenlijk niets mis gaan. Hij plakt ontzettend goed en is echt onzichtbaar! Nadat de beha goed is opgeplakt kun je de touwtjes aantrekken voor het gewenste Push Up effect. Ik vind het hier wel prettig dat je zelf kunt bepalen hoe strak je de touwtjes aantrekt. Om jullie het push-up effect goed te laten zien heb ik de touwtjes op de foto helemaal aangetrokken.

Ik had eigenlijk al verwacht dat ik heel erg enthousiast zou zijn en dat is gelukkig ook het geval. Het is een hele mooie beha in een prachtige roze velvet kleur en stof. Hij voelt stevig aan en plakt goed waardoor ik mij er de hele dag comfortabel in voel. Onder een topje is hij echt onzichtbaar en ik vind het fijn dat je zelf de mate van het ‘push up effect’ kunt bepalen. Ik weet zeker dat ik deze de aankomende zomer ontzettend vaak ga dragen!

Tip: Verzorg de bh na het dragen goed door deze te wassen met lauw water en in de open lucht te laten drogen. Breng de bh altijd aan op een droge en schone huid en zorg ervoor dat je jezelf niet hebt ingesmeerd met bijvoorbeeld olie of bodymilk. 

De Magic Va Va Voom Bra is verkrijgbaar in verschillende kleuren bij o.a. MagicBodyFashion en kost € 29,99

Wat vind jij van het Push Up Effect met de Va Va Voom Bra? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 8 juni 2019 / 19:37

  Ik heb zoiets ooit op AliExpress besteld. Als meerdere malen gedragen bij mijn jumpsuit, want die is aan de zijkanten open en een bh zou je zien zitten.

 2. 8 juni 2019 / 18:10

  Leuk dat je zo snel een review online plaatste. Ik was echt benieuwd en overweeg na jouw artikel om ook eentje te bestellen. Best makkelijk bij sommige kledingstukken.

 3. 6 juni 2019 / 18:57

  Ziet er goed uit zeg! Mooi kleurtje ook inderdaad 🙂

 4. 6 juni 2019 / 14:29

  Ik was hier al een tijdje benieuwd naar en dit klinkt echt heel goed! Ik zie zo vaak mooie jurkjes of topjes met een open rug die ik dan laat hangen, omdat ik niet wil dat je die band van je bh ziet. Als ik de volgende keer een jurkje of topje zie, dan neem ik hem zeker mee.

 5. VWILLEMSE
  6 juni 2019 / 09:31

  Jaaahaha deze ken ik nog van vroeger (ander merk, zelfde principe)
  Het enige wat ik mij er nog van herinner is dat ik altijd bang was dat hij los zou laten omdat ik nogal beweegelijk ben whaha.
  (…en drie kleine kids plus een drukke pup rond had huppelen)
  Maar goed, prima voor onder jurkjes en strapless topjes inderdaad als je niet teveel om handen hebt.