fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

OOTD Eindelijk Espadrilles

“A journey of a thousand miles begins with a fabulous pair of shoes!” Een vrouw kan natuurlijk nooit genoeg schoenen hebben. Geloof me, ik heb een flinke verzameling maar ik kan altijd wel een goede reden bedenken om een extra paar aan te schaffen. Dit keer koos ik voor espadrilles en daarvoor had ik een hele goede reden. Het is namelijk mijn eerste paar espadrilles en eindelijk kan ik dit type schoen aan mijn stash toevoegen!

OOTD Eindelijk Espadrilles

Ik had ze al een hele tijd op het oog; espadrilles. Toch koos ik telkens uiteindelijk toch andere schoenen zoals een sneaker of een sandaaltje. Gelukkig is daar nu toch echt verandering in gekomen en heb ik twee weken geleden een prachtig paar uitgekozen bij Omoda.

De espadrilles die ik heb gekozen zijn van het merk Fred de la Bretoniere. Ze zijn off-white met een gevlochten jute zool. Dit geeft een lekker zomers effect, vind je niet? De schoen is uitgevoerd in zacht suède, de binnenkant is van textiel, het voetbed is van leer en de zool zelf is van rubber. Het grootste voordeel? Ze zitten echt hemels! Direct bij de eerste keer passen zaten ze perfect en ze lopen echt fantastisch. Wat een aanwinst!

Ik combineer mijn nieuwe schoenen met mijn donkergroene jurkje van Only. Ik heb deze jurk nu al een tijdje maar ben er echt zo dol op! Iedere keer als ik hem draag krijg ik er nog complimenten over. Omdat hij mouwloos is, is het ook echt het perfecte jurkje op zomerse dagen. Oh en om de look compleet te maken draag ik mijn off-white haarband van My Jewellery, een perfecte match met de schoenen. Hierbij draag ik zilveren sieraden met een mengelmoes van diverse merken, die je hieronder in het overzichtje terug kunt vinden.

Details

Heb jij espadrilles in je schoenenstash? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 2 juli 2019 / 11:32

    Mooi! Ik ben gek op dat kleurtje van je jurk. En espadrilles zijn van die heerlijke zomer schoenen!