fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Masque Me Up Aftersun Sheet Mask

Masque Me Up Aftersun Sheet Mask

Yes! Het is afgelopen vrijdag officieel zomer geworden en het weer besloot hieraan mee te doen. Wat fantastisch, mijn hoor je niet klagen! De zon is flink aanwezig en daarbij hoort uiteraard het smeren met zonnebrand en aftersun. In de goodiebox van juni zat dit Masque Me Up Aftersun Sheet Mask. In dit artikel review ik het masker uitgebreid.

Masque Me Up Aftersun Sheet Mask

Dit is niet het eerste masker dat ik probeer van Masque Me Up. Eerder reviewde ik namelijk het Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask en hierover was ik ontzettend te spreken.

Wanneer je huid veel aan de zon wordt blootgesteld is het verstandig om deze ook zo goed mogelijk te verzorgen. Dit masker is bedoeld om te gebruiken nadat je lekker hebt liggen zonnen. Ken je dat gevoel dat je huid hierna droog en trekkerig is? Dit masker helpt je huid te verzorgen.

Masque Me Up over dit Aftersun Sheet Mask
Het is, onder andere, watermeloenextract dat irritatie verlicht en dat kalmeert en afkoelt, wat een gebruinde huid echt nodig heeft. Bovendien is het kokossap, dat de huid extra vocht geeft en dat ook een anti-aging effect heeft. 

Het masker is dus verrijkt met o.a. watermeloenextract en stiekem had ik de hoop dat het masker hier ook naar zou ruiken. Helaas is dat niet het geval. Ik ben namelijk echt dol op watermeloen!

Gebruik

  • Reinig je huid
  • Breng het masker aan op het gezicht
  • Geniet en verwijder het masker na 15 minuten
  • Ready! 

Dat is natuurlijk precies wat ik heb gedaan! Oh en mocht je zoeken naar extra verkoeling? Leg dit masker dan, voordat je het gaat gebruiken, even in de koelkast.

Conclusie

Ja, dit was wel even genieten hoor! Ik heb dit masker inderdaad gebruikt nadat ik lekker van de zon heb genoten. Mijn huid voelde voor gebruik wat droog en trekkerig aan. Ik heb het masker even lekker in de koelkast gelegd voor gebruik en daarna genoten van het heerlijke verkoelende masker. Na het verwijderen van het masker heb ik het overtollige gel ingemasseerd. Na gebruik voelt mijn huid ontzettend fijn, zacht en gehydrateerd aan. Zeker een aanrader als ‘aftersun’ #loveit

Dit Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask kost € 5,- 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 28 juni 2019 / 09:18

    Wat fijn dat hij je zo goed is bevallen! Ik moet hem zelf nog proberen, maar ben nu extra nieuwsgierig geworden! 🙂