fbpx
34   147
105   214
121   267
239   278
126   258

Beautyfavorieten augustus 2018

Augustus, wat was je een heerlijke maand. De zon heeft zich absoluut veel laten zien en al sluiten de maand nu een beetje regenachtig af, het was een mooie maand. Tijd om erop terug te blikken met mijn beautyfavorieten augustus 2018.

Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick

Oké, deze lipstick is misschien wel dè favoriet van de maand. Eigenlijk sinds de eerste keer opdoen is het een soort van ‘liefde op het eerste gezicht’ en is deze lipstick mijn handtas ingegaan en er niet meer uitgegaan.. Tsja, ik draag deze Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick ongelofelijk graag. De kwaliteit is top en de kleur vind ik fantastisch dus ik raad hem iedereen aan. De lipstick is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

L’Occitane Reine Blanche Mousse Lumière Intense

Vroeger nam ik het reinigen van mijn huid niet zo serieus maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Ze laatste 2 jaar reinig ik mijn huid iedere dag twee keer trouw en ben ik dol op het testen van verzorgings- en reinigingsproducten. Deze L’Occitane Reine Blanche Mousse Lumière Intense is de eerste reiniger in moussevariant die ik heb getest en hij heeft gelijk mijn voorkeur gekregen. Het product doet precies wat hij beloofd en ik ben gewoon dol op mousse.. en op L’Occitane!

Essence Herfst/Winter 2018 Foundation + Concealer

In augustus gebeurde er iets heel erg leuks, ik ontving de Essence herfst/winter 2018 collectie waar ik uiteraard een update van gaf op mijn blog. Vervolgens vroeg ik op Instagram (@lindseybeljaars) welke producten jullie het liefst terugzagen in een review en daarop was het antwoord de Foundation en Concealer. Uiteraard reviewde ik dus een week later deze Essence Herfst/Winter 2018 Foundation + Concealer. Twee producten die me aangenaam hebben verrast en die natuurlijk niet voor niets in dit lijstje zijn beland.

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

Eigenlijk vind ik volgens mij bijna alle producten van The Body Shop super fijn. Toen ik deze The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask ontving was ik direct super nieuwsgierig. Tegelijkertijd moest ik ook een klein beetje lachen om de lengte van deze productnaam. Maar goed, daar gaat het natuurlijk totaal niet om. Het masker is echt zo’n heerlijk dik, vol en romig masker en ruikt heerlijk naar amandel. Een hele vette aanrader, zeker voor de winter.

Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara

Naast de Foundation en Concealer reviewde ik van Essence ook de gloednieuwe Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara. Een mascara die super leuk is vormgegeven en bij mij ontzettend mooi zit. Hij belooft ook een ’tinted’ comple te hebben en dat vind ik lastig te testen maar Volumizing is hij sowieso. De mascara spreid mijn wimpers prachtig en geven echt dat lifting effect dus ik heb er een mooi budget pareltje bij!

Als je één beautyfavoriet van Augustus mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

 1. 9 september 2018 / 19:25

  Ik hou van het merk Essence. Zelf heb ik hier de Curl mascara van, echt super in gebruik. Hiernaast ben ik ook ontzettend fan van de Kat Von D producten.

 2. 2 september 2018 / 22:33

  Haha die naam van dat essence flesje, Insta perfect, geen instagram filter meer nodig!

 3. Juliette - Strongbody.nl
  2 september 2018 / 22:25

  De Bodyshop Masker lijkt me heerlijk! Zeker omdat ik veel te weinig een masker gebruik. Ook de lipstick ziet er prachtig uit!

 4. 31 augustus 2018 / 16:54

  Lijken mij stuk voor stuk topproducten!

 5. 31 augustus 2018 / 14:29

  Je hebt weer een fijne lijst met favorieten samengesteld. Clinique is ook wel mijn favoriete merk. Verpakking is top en de finishing is classy!

 6. 31 augustus 2018 / 11:28

  Je hebt echt leuke favorieten weer dit keer! Ik vind de Clinique lipstick echt super mooi en het maskertje van TBS lijkt me ook super fijn.

 7. 31 augustus 2018 / 11:00

  Fijne favorieten, het masker van The Body Shop lijkt me erg fijn om te gebruiken.

 8. Lipstickencupcakes
  31 augustus 2018 / 08:40

  Die Clinique lipstick ziet er fijn uit. Mooi kleurtje dat overal wel bij past.

 9. 30 augustus 2018 / 16:07

  Haha geinig dat dat van Essence ook echt #insta perfect heet. Die spelen goed in op de trends 😉

 10. 30 augustus 2018 / 15:28

  Wat een mooie producten in je favorieten. De concealer van Essence ga ik binnenkort maar eens shoppen, hoor er zoveel goeds over.

 11. 30 augustus 2018 / 13:40

  Ik ben wel benieuwd naar de Essence producten. Het klinkt goed!

 12. 30 augustus 2018 / 10:31

  Ik heb niet echt een favoriet voor deze maand. Maar arganolie in zijn algemeenheid is wel een favoriet van me.

 13. 30 augustus 2018 / 08:42

  Wat een heerlijke favorieten! De lipsticks van Clinique zijn heel erg fijn <3
  Liefs,
  Evelien

 14. 30 augustus 2018 / 06:52

  Mooie favorieten! Een favoriet van mij is absoluut MAC Faux, die draag ik bijna elke dag!