fbpx
108   119
46   182
42   95
12   191
65   389

Essence Herfst/Winter Update 2018

Misschien lijkt het nog ver weg maar de herfst en daarmee automatisch de winter komt er weer aan. Alhoewel ik dol ben op de zomer vind ik heerlijk bank hangen met een theetje en een plaid toch ook zeker niet verkeerd. De lanceringen van nieuwe herfst- en wintercollecties vliegen me in mijn mailbox om de oren en vandaag geef ik je de Essence Herfst/Winter Update 2018.

Essence Herfst/Winter Update 2018

Disclaimer: De herfst/winter collectie van Essence is veel uitgebreider maar ik laat je in dit artikel alleen de producten zien die ik heb ontvangen en dus zelf heb gefotografeerd. Onderaan dit artikel zou ik het tof vinden als je een reactie achterlaat met welk product je heel graag wilt terugzien in een uitgebreide review op mijn blog! 

Prime+Studio Mattifying + Pore Minimizer Primer – € 3,59

Heb je een jonge probleemhuid, last van roodheid of zie je wat bleekjes? Deze primers zijn daar speciaal voor gemaakt! De luchtige textuur met zwarte klei heeft een matterend effect zonder de huid te verstoppen én verfijnt de poriën.

#INSTA Perfect liquid make-up – € 4,59

Vloeibare make-up in een slimme druppelflacon voor een matte, vlekkeloze teint. De textuur is waterproof en de dekking bepaal je zelf, laagje voor laagje! De negen verschillende tinten kunnen worden gemengd om de perfecte kleur voor elk huidtype te creëren. Elke girl kan vanaf nu #instaperfect zijn!

Camouflage+Healthy Glow Concealer – € 2,89

De vloeibare textuur met lichtreflecterende pigmenten, vitamine E en provitamine B5 is ideaal om de oogzone die felbegeerde klaarwakkere look te geven! De concealer is waterproof en houdt langdurig.

Too glam to give a damn eye & face palette – € 6,99

Dit too glam to give a damn ‘eye & face’ palette in coole, kleurrijke, kartonnen verpakkingen is een echt multitalente! In dit palet vind je acht oogschaduwen met zowel matte als glinsterende effecten en een perfect bijpassende blusher. “Too glam to give a damn” steelt de show met glamorous metallic nuances.

Melted chrome eyeshadow – € 2,99

Deze oogschaduwtint met ‘bouncy’ textuur doet denken aan gesmolten metaal en geven intense kleuren af. In de trendtinten zilver, koper, taupe, rosé, nude en violet. Voor ogen die stralen als sterren!

Go for the glow highlighter palette – € 5,99

Drie holografische highlighter tinten waarmee je die fabulous glinsterende prisma glow op je huid kunt toveren! Verkrijgbaar in twee versies – met coole pastels of in warme bronzingtinten. Solo, gemengd of in laagjes aan te brengen voor een individuele trendy glans, passend bij elk huidtype.

Lash on lash off volumizing magnetic accent lashes – € 5,99

Voor een onweerstaanbare look! Deze innovatieve kunstwimpers bevestig je met een magneetstrip aan de eigen wimpers! Hoe doe je dat? Scheid de wimpers en breng één wimperstrip aan boven de wimpers en de andere onder je wimpers. De magneetjes klikken onmiddelijk aan elkaar vast. Voor immens lange kunstwimpers die goed blijven zitten – zónder geknoei met wimperlijm!

I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara – € 3,59

De mascara met applicator in een speciale “pinda-vorm” verlengt wimpers en geeft ze supervolume. Alle wimpers krijgen kleur in slechts één handomdraai. Onweerstaanbaar effect!

Melted chrome nail powder – € 2,99

Nagelpoeders voor trendy kameleon- en chroomeffecten die je niet bereikt met een gewone nagellak! Hoe doe je dat? Breng je nagellak aan en wrijf de poeder lichtjes over de nog net niet gedroogde nagellak – voor een ultra-trendy flip-flop effect breng je eerst een zwarte nagellak aan. Alleen onder kleur “06 all roads lead to chrome” draag je een transparante lak als basis. Sluit af met de melted chrome sealing top coat voor een langhoudend resultaat.

Glitter on glitter off peel off nail polish – € 2,59

Deze peel off nagellak kan gemakkelijk van je nagels worden verwijderd. Verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder roségoud, paars en multi-glitter. Het werkt zo: breng twee dunne laagjes nagellak aan, en eenmaal droog verwijder je de lak zonder remover wanneer je maar wilt! Zelfs de glitternagellak is super makkelijk te verwijderen. So easy!

Cosmic Lights Nail Polish – € 1,99

Check deze supercoole nagellakjes in paars, goud, groen of nachtblauw. De holografische effecten schitteren in spectaculaire kleuren, afhankelijk van de lichtinval. Laat je nagels sprankelen in de hipste kosmische kleuren!

Melted chrome sealing top coat – € 2,99

Deze milde top coat op waterbasis is onmisbaar om je “melted chrome nail powder manicure” lang te behouden! Ook te gebruiken in combinatie met elke andere nagellak.

Velvet matte lipstick – € 2,39

We love! Deze innovatieve lipstick heeft een matterend effect en voelt tegelijkertijd licht en luchtig aan! De kleuren zijn hoog gepigmenteerd en verspreiden zich snel en egaal over de lippen. Bovendien zorgt de crèmige textuur ervoor dat je lippen niet uitdrogen. Voor fluweelzachte effecten in twaalf fancy tinten!

Insta-Care Lipstick – € 1,99

Deze lipstick combineert insta-kleur met de rijke verzorging van een lipbalm! Met vitamine E en 20% shea butter olie voor glanzend gekleurde lippen die heerlijk zacht en soepel aanvoelen. In zes onweerstaanbare tinten.

Dit is mijn Essence Herfst/Winter Update 2018! Welk product wil jij graag terugzien in een uitgebreide review op mijn blog?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

  1. 21 augustus 2018 / 13:44

    Wat een leuke nieuwe producten allemaal! Ik ben vooral benieuwd naar de lip producten en de concealer!

  2. 18 augustus 2018 / 12:26

    Ik ben benieuwd naar de concealer en de nail powder. Altijd fijn om producten met goede kwaliteit tegen een laag prijsje te ontdekken!

  3. 16 augustus 2018 / 19:56

    De Insta-care lipstick! Erg benieuwd. Vroeger gebruikte ik heel vaak lipsticks van dit merk en sinds mijn eczeem-uitbraak eigenlijk alleen nog maar mijn ‘golden oldie’ Clarins (koop die al voor de vierde keer) of de rode lipstick van Sandstone Scandinavia. Het ziet er leuk uit en ik ben benieuwd naar de werking.

  4. Naomi
    16 augustus 2018 / 19:32

    Erg fijn merk vind ik het gebruik het vaak

  5. 16 augustus 2018 / 16:16

    Het lijken me best fijne producten!! Ben vooral benieuwd naar de lipstick !

  6. 16 augustus 2018 / 15:27

    Ik heb ze ook ontvangen, zitten erg mooie producten tussen. Ben zelf vooral erg benieuwd naar de primer, concealer en liquid make-up.

  7. 16 augustus 2018 / 13:49

    Mooie producten weer van Essence! Heb al het een en ander geswatcht in de winkel.

  8. 16 augustus 2018 / 12:36

    Ik gebruik al een tijdje een wenkbrauwpotlood en gel van Essence, super fijn! Ik ben benieuwd naar alle nieuwe spulletjes! XOXO

  9. 16 augustus 2018 / 11:50

    Toffe items! Ik ben erg benieuwd naar de ‘Too glam to give a damn’ en de ‘Go for the glow’ palettes :).

  10. 16 augustus 2018 / 11:18

    Ooh Essence wordt weer elk seizoen leuker!

  11. VWillemse
    16 augustus 2018 / 09:30

    Naar de INSTA Perfect liquid make-up ben ik heel benieuwd.
    Qua uiterlijk en beschrijving is het nml precies de bodyband face foundation van MAC
    Dit is de enige foundation die ik gebruik en prettig vind maar kost wel wat natuurlijk.
    Als dit inderdaad een fijne dupe is zou dat super zijn natuurlijk.
    Hier zou ik wel graag een review van zien hoor.